2777
2789
عنوان

کیا سرترالین خوردن؟توروخدا کمک

358 بازدید | 40 پست

من یه ماه پیش دو هفته سرترالین خوردم به من نساخت قطع کردم عوارضش خیلی بد بود مهم ترینش بی خوابی بود که هنوز ادامه داره من چی کار کنم دکتر فلوکستتین داده ولی رو بی خوابی اثر نکرده لطفا اگر کسی خورده راهنمایی کنه 

فلوكستين دو هفته طول ميكشه اثرشو نشون بده

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا من خودم شدید افسرده ام بخاطر این داروها دکتر نمیرم هرروزمم عذابه برام 

خب اشتباه میکنی

بیماریو باید درمان کنی

شما اگه معده درد داشته باشی میگی نه به خاطر دارو دکتر نمیرم؟ صب میکنم خونریزی کنه  یا سوراخ شه؟

نمیکنی اینکارو خب

روح و روانم همینجوره

ای بابا من خودم شدید افسرده ام بخاطر این داروها دکتر نمیرم هرروزمم عذابه برام 

روح و روان خیلی مهم . درست دارو ها اذیت میکنن اما باید بری دکتر خانم عزیز . اینجوری هم خودت عذاب میکشی هم اطرافیانت 

من تکیه گاهم باده که افتادم از پا 😔😔😔
خب اشتباه میکنی بیماریو باید درمان کنی شما اگه معده درد داشته باشی میگی نه به خاطر دارو دکتر نمیرم ...

آخه اضطراب دارم شدید تر کرد اصلا بهم نساخت دکتر قرص رو عوض کرد هنوز یک چهارم خوردم تا دم مرگ رفتم نمیتونم نمیدونمم چیکار کنم

روح و روان خیلی مهم . درست دارو ها اذیت میکنن اما باید بری دکتر خانم عزیز . اینجوری هم خودت عذاب میک ...

وحشتناک از درون تو عذابم الان بزارن هوار میکشم وگریه میکنم از دیروز بیحالم نمی‌دونم چرا

سرترالین خوردین شما؟

نه فقط فلوكستين ميخورم

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
وحشتناک از درون تو عذابم الان بزارن هوار میکشم وگریه میکنم از دیروز بیحالم نمی‌دونم چرا

طفلک

الوینتا و بوسپیرون و ازیپم بخور

عاااالیییین.

هیچ عکس العمل بدی نمیده بدنت

فقط اگه میگرن داری، ازیپم ی خورده محرکه واسش 

طفلک الوینتا و بوسپیرون و ازیپم بخور عاااالیییین. هیچ عکس العمل بدی نمیده بدنت فقط اگه میگرن دار ...

بدبختانه میگرن هم دارم .میدونی وضعیتم چطوره نمی‌خوام هیچکسو ببینم اگه به من باشه میرم بیابون وجنگل زندگی میکنم از همسایه هام نفرت دارم ینی میخوام برم بیرون ببینمشون بدون هیچ دلیلی حالم وحشتناک خراب میشه

[QUOTE=165775219]طفلک الوینتا و بوسپیرون و ازیپم بخور عاااالیییین. هیچ عکس العمل بدی نمیده بدنت فقط اگه میگرن دار ...[/QUOTEبا اینکه تنهایی رو ترجیح میدم ولی دوست دارم یه نفر باشه باهاش از صبح تا شب حرف بزنم