2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پشت سر استادم گفتم مرتیکه عین سگ میمونه اونم شنید با کمال آرامش پرتم کرد بیرون و حذفم کرد😅 خداروشکر دیگ کرونا اومد وگرنه اصلا روم نمیشد برم دانشگاه 🤣🤣

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...   

وسط مراسم خواستگاری وقتی ظرف میوه رو میوردم میوه ها با هر قدم من یکی یکی سر میخوردن میوفتادن زمین منم هی آب میشدم هی آب میشدم خیلی زشت بودددد

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
وای من بودم کلا قید درس میزدم خخ

یعنی یاد التماس های زیر برگه امتحاناتم ميفتم آب میشم از خجالت واقعا خوب شد ک تعطیل شد

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...   
یعنی یاد التماس های زیر برگه امتحاناتم ميفتم آب میشم از خجالت واقعا خوب شد ک تعطیل شد

اره واقعا قول میدادیم امتحان بعدی جبران کنیم یا التماس میکردیم خیلی بد بوووووووود😖😖😤😤😤😤😤

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
اره واقعا قول میدادیم امتحان بعدی جبران کنیم یا التماس میکردیم خیلی بد بوووووووود😖😖😤😤😤😤😤

بدتر از همه اینا یکی از استادام رفیق جینگ بابام بود من نمیدونستم وای کاشکی زیر برگه اون نمی‌نوشتم یعنی آبروم رف نمیدونم ب بابام گفته نگفته