2777
2789
عنوان

دخترم ریزه

245 بازدید | 23 پست

دخترم الان نزدیک ۸ ماهشه 

وزن تولدش ۳۵۰۰ بود ولی حدودا ۱۰ روز تو آن آی سی توی دستگاه بود وقتی ب دنیا آمد الان ۷ کیلوئه همه میگن ریزه 

نمی‌دونم چیکار کنم ؟ 

☹️ 

خودشو روی شکمش میندازه ولی هنوز نمیتونه چهار دست و پا بره  طبیعیه ؟ 

پسرمنم ٧ ماه ونیمه گلم بچه ها باهم یکی نیستن ک..زود به دنیا اومد اما وزنش بالابود الانم یکم از دختر شما بیشتره همشم مرکز بهداشت میگن لاغره ..سینه خیز میره چهاردست وپا سعی میکنه اما نمیتونه اما با روروئک کل خونرو دور میزنه همه چی و بهم میریزه

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خداروشکر کن دختر من ده ماهشه تازه شده هفت کیلو

چهاردست وپا هم الان زوده دختر من تازه داره یاد میگیره

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید
طبیعیه پسر من آخر هفت ماه هفت کیلو بود الآنم ریزه .سویق میگن خوبه . ولی در کل خدا کنه بچه ها سالم ...

خودم براش سوپ درست می‌کنم له می‌کنم سیب زمینی گوشت برنج 

یا گاهی سرلاک میدم 

با شیرخشک نان ۲ 

خودم براش سوپ درست می‌کنم له می‌کنم سیب زمینی گوشت برنج  یا گاهی سرلاک میدم  با شیرخشک ن ...

بهش بسکویت مادرم بده 

سرلاک گندم و خرما بده 

تخم بلدرچین فک کنم بتونی بدی البته زرده

تیکر رسیدن به آرزوهای قشنگمه