2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 137 پست
ببین یه بار گفته بود جاریم خیلی اب مصرف میکنه ولش کنی همه خونه رو میخواد بشوره هرروز ..بعد شوهرخواهر ...

اره معلومه میترسه دیگه

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه اگه تو روت گفت تو جواب میدی توام تو روش بگو من خیلی جاها جوابتو ندادم ولی خب شما هم باید رعایت ...

اره ب روش میارم .الان فک میکنه میترسم یا بلدنیستم جواب بدم .یا میگه به بهار بگم توجواب میدی تا ادب بشه جواب نده،،،، اتفاقا باید بیشتر جواب بدم ک بفهمه حرف مفتش واسم ارزش نداره

اره معلومه میترسه دیگه

با این جواب دادناش باعث شده مادرشوهرم ازش بترسه .جاریم بهشون ثابت کرده که حرف این خانواده براش ارزش نداره ..واسه همین میترسن ازش ..میگن لیلا که هیچی واسش مهم نیس ن حرف ما ن ناراحتیمون ..

دوس داشتنشون خوبه ها ولی کنم چون مغرورن بخاطر همین ی کم اذیت میکنن یعنی چیزی تودلشون نیستا نحوه حرف ...

خب گلم دقیقا بهت توهین میکنن. نمیدونم این چیزی تو دلشون نیست یعنی چی اخه. من از کجا بدونم چیزی تو دلشه یانه. ببین منم بعضی وقتا از طرف جاری و خانواده شوهر خیلی اذیت میشم و خودخوری میکنم ک نگن جواب ازخودش بزرگترشو داد وابرومو نبرن. جون همه جا میشینن حرف میزن که عروسمون فلانه بهمانه . خیلی میریزم تو خودم اخر سر که دیگه اشباع بشه یه چیزی میگم که با خاک یکسانشون میکنم و دراون لحظه میگم اخیش. ولی متاسفانه بعدش خودخوری میکنم که حرفم بی احترامی بود زشنه و ...

عزیزم منم همینم تاپیک اخر همین بود جاریم دهن ب دهنشون میره سکوت می کنن من بکبارفقط گفتم تو زند ...

وا ..اره دیکه هی توقع دارن ما ک خوبین تااخر خوب باشیم سوارمون بشن ..اشتباه محضه

خب گلم دقیقا بهت توهین میکنن. نمیدونم این چیزی تو دلشون نیست یعنی چی اخه. من از کجا بدونم چیزی تو دل ...

ولی تکلیفتو با خودت روشن کن. تصمیم بگیر یا بیخیال باشی که خودخوری نکنی زندگیتو خدای نکرده تلخ نکنی بکام خودتو شوهرت. تو یه بار بیشتر زندگی نمیکنی و ممکنه خدای نکرده در طولانی مدت فشار خون و  مشکل اعصاب پیدا کنی. پس محترمانه جواب بده تا حرص نخوری. در غیر اینصورت بیخیال باش و به زندگیت برس 

خب گلم دقیقا بهت توهین میکنن. نمیدونم این چیزی تو دلشون نیست یعنی چی اخه. من از کجا بدونم چیزی تو دل ...

منظورم این بود که شاید عادتشونه یعنی خودشون متوجه نیستن دارن دخالت میکنن بی تربیتی میکنن ،فک میکنن کاربدی نکردن ...منم مثه شما یهو میریختم بیرون ..اما میخوام عادت کنم همون لحطع جواب بدم کاری ب حرفای بعدشم نداشته باشم ...حرفای بعدش بدرد من نمیخوره ..من نمیتونم بخاطر حرف و ناراحتی اونا سکوت کنم و اعصابمو بهم بریزم و خودخوری کنم ..گلم شمام چنین کاری کن ب موقعش جواب بده که تلنبارنشه

من اگه یه حرف خیلی کوچیک به مادر شوهرم بزنم می بندم به فحش اصلا هیچ کس به زبانش بس نمیاد بس که عفریته است

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.