2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 137 پست
خب قبلا احتمالا جوابشو نمیدادی الان براش سنگینه..بعدشم پشت سرجاریت نمیگه برای لینکه میدونه اون پاره ...

چرا براش سنگینه از چ لحاط ؟

و این دفعه که پشت سرمن حرف زد چیکارکنم ؟😐😐😐😂😂😂منم میخوام پارش کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ی بار جواب مادرشوهرمو دادم هم پشت سرم حرف زد هم ی بارم تو روم "گفت اره زندایی(زن داداشش)بهم گفت لباس ...

خب اون موقع توام باید میگفتی آره اگه من بودم جواب میدادم برای اینکه ادم نباید تو مسائل خصوصی کسی دخالت کنه،من به کسی که به شخصتیم توهین کنه جواب میدم ، حالا مثل بعضی ها بی ادب جواب نمیدم 

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

واسه من ک اینجوریع تو. رفتاراشون میبینم اینو

دوس داشتنشون خوبه ها ولی کنم چون مغرورن بخاطر همین ی کم اذیت میکنن یعنی چیزی تودلشون نیستا نحوه حرف زدنشون ازاردهندس

دوس داشتنشون خوبه ها ولی کنم چون مغرورن بخاطر همین ی کم اذیت میکنن یعنی چیزی تودلشون نیستا نحوه حرف ...

خیلی حساس نشو بنظرم بذار. همین حرمتی ک بینتونه همینجوری بمونه خرابش نکن اگ اذیت میشی با رفتارشون کمتر. رفت و. آمد. کن

ممنونم خدا جون...
خب اون موقع توام باید میگفتی آره اگه من بودم جواب میدادم برای اینکه ادم نباید تو مسائل خصوصی کسی دخا ...

اصن ب چ حقی تیکه بی ربط میندازه ..زن داداشش بهش گیر داده به من چ اصن .اونو ب من ربط میده ..نگاه چقد زورش گرقته ک ی بار جواب دادما 😏بعدشم میخواستم بهش بگم تووقتی به من گیر بیخودی میدی منتطر اینم باش ک یکی ب توگیر میده ببین ماچی میکشیم از دستت ..حالا زنداییه ی بار گفت رفت  تو انقد بهت برخورده ..توهرروز داری میکی ببین ما چ تحملی داریم 😏😂

خیلی حساس نشو بنظرم بذار. همین حرمتی ک بینتونه همینجوری بمونه خرابش نکن اگ اذیت میشی با رفتارشون کمت ...

کمترم میرم بعدش ک برم تیکه میندازن نمیای کم پیدایی 😂😂😭😭😭🐈🐈

چرا براش سنگینه از چ لحاط ؟ و این دفعه که پشت سرمن حرف زد چیکارکنم ؟😐😐😐😂😂😂منم میخوام پارش کنم

چون هیچ وقت جواب نمیدادی الان جواب دادی میگه اینم جواب منو داره میده،پشت سرت حرف زد به همه بگو اینجوری حرف زده منم اونطوری جوابشو دادم من خیلی دوستشون دارم ها ولی گاهی که بهم بی احترامی میکنن نمیتونم دیگه سکوت کنم..البته من مثل جاریم جواب نمیدم

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

چون هیچ وقت جواب نمیدادی الان جواب دادی میگه اینم جواب منو داره میده،پشت سرت حرف زد به همه بگو اینجو ...

ب خودش چی بکم ؟مثلا تومایه های اینکه خیلی دخالت کردی جواب دادم وگرنه من وقتای دیکه خوبم و بهش بگم راضی نیستم عیبتمو بکنه ..چجوری بگم 

ب خودش چی بکم ؟مثلا تومایه های اینکه خیلی دخالت کردی جواب دادم وگرنه من وقتای دیکه خوبم و بهش بگم را ...

دیگه اگه تو روت گفت تو جواب میدی توام تو روش بگو من خیلی جاها جوابتو ندادم ولی خب شما هم باید رعایت کنی ...آدم باید احترام بزاره احترامم ببینه

چون هیچ وقت جواب نمیدادی الان جواب دادی میگه اینم جواب منو داره میده،پشت سرت حرف زد به همه بگو اینجو ...

ببین یه بار گفته بود جاریم خیلی اب مصرف میکنه ولش کنی همه خونه رو میخواد بشوره هرروز ..بعد شوهرخواهرشوهرم جلو جاریم سوتی داد گفت شنیدم خیلی اب مصرف میکنی ..جاریم گفت اب ک بد نیس خوبه تمیزیه ...هیچی اون روز گذشت و بعدا مادرشوهرم ب من گفت دیدی علی به لیلا گفت اب مصرف میکنی من ترسیدم نکنه لیلا بکه کی گفته ..خداروشکر نگفت ..اگه میگفت من از ترسش می مردم ببین چقد میترسه ازش