2777
2789
عنوان

واریکوسل

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 64 پست
مرسی عزیزدلم منم فردا واسه فوق تخصص زنان وقت گرفتم ببینم چی میگ دعا کنین واسه منم لطفا😞

درکت میکنم سه سال کارم شده بود گریه شاید باورت نشه رفتم مشهد با چشم هایه اشکی از امام رضا خواستم بعد سه سال همون ماه جواب گرفتم 

درکت میکنم سه سال کارم شده بود گریه شاید باورت نشه رفتم مشهد با چشم هایه اشکی از امام رضا خواستم بعد ...

من خودم مشهدیم😞

نمیدونی هر وقت میرم حرم چقد اشک میریزم و. خواهش میکنم از امام رضا😥😢😓

ممنونم خدا جون...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرشم آدم درستی نیس؟ عزیزم چرا بابت پشتش نیس؟ کلا با همع بچه هاش اینجوریه؟

بابای من قشنگ ب زبون هم گفته حتی خیانت هم دیدید بازم زندگی کنید بخدا اگ نامزدم نمی‌خواست منو طلاق بده بابام طلاقمو نمیگرفت خیییییلی حالم بده بخاطر بابام همش از آیندم میترسم

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...   
بابای من قشنگ ب زبون هم گفته حتی خیانت هم دیدید بازم زندگی کنید بخدا اگ نامزدم نمی‌خواست منو طلاق بد ...

خب چرا مستقل نمیشی برو سرکار جدا شو. تا بتونی خودت تصمیم بگیری واسع زندگیت خواهرتم میبری پیش خودت

ممنونم خدا جون...
چی بگم همیشه گفتن ظالم همیشه سالم  خدا جواشونو میده

قربون خدا برم نمیدونم چرا همش با مایی ک پشت نداریم همچین شوهرهایی گیرمون میندازه دخترخالم میبینم ی پدر داره عین کوه پشتشه همسن همیم الآن اون امروز زایمان کرده اما من 

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...   
خب چرا مستقل نمیشی برو سرکار جدا شو. تا بتونی خودت تصمیم بگیری واسع زندگیت خواهرتم میبری پیش خودت

بدبختی ما اینه ک حتی خواهرم ک متاهل هس و شوهرش هم کاری ب کار کردنش نداره باز نمیذاره بره سرکار چ برسه بمن براش ٱف داره زن بره سرکار 

بدبختی ما اینه ک حتی خواهرم ک متاهل هس و شوهرش هم کاری ب کار کردنش نداره باز نمیذاره بره سرکار چ برس ...

منم خواهرشوهرم دقیقا تو. همین شرایط بود خیانت دید گفتن زندگی کن فحش شنید. کتک خورد گفتن زندگی کن آخرشم داداشاش پشتش وایستادن طلاقشو گرفتن اگ ب مامان باباش بود میگفتن زندگی کن شوهرش پسرخالش بود مادرشوهرم با اینکه خواهر واقعیش نیس ناتنیع جوش اونارو بیشتر. میزنه تا دخترش

امشب خونمون بود. ی چیزایی گف دلم کباب شد واسش

ممنونم خدا جون...
منم خواهرشوهرم دقیقا تو. همین شرایط بود خیانت دید گفتن زندگی کن فحش شنید. کتک خورد گفتن زندگی کن آخر ...

خدا نگذره از اینجور پدر مادرا بخدا حالم خیلی خرابه بخاطر این فکرای چزت و پرت دچار حملات پانیک شدم و آی بی اس گرفتم

خدا نگذره از اینجور پدر مادرا بخدا حالم خیلی خرابه بخاطر این فکرای چزت و پرت دچار حملات پانیک شدم و ...

حالا پدرشوهر. مادرشوهرم در. این حد. نیسن الان ی زمین دادن بعش واسه خودش سرمایع کنه ولی درکل پشتش واسه طلاق نبودن دگ خیلی دنبال حرف مردمن

منم خواهرشوهرم طفلی از وقتی اومدع هزارتا مریضی گرفته

تیک عصبی

مشکل چشم

توده زیر. سینش

اون ک۸سالم زندگی کرد

کلا طلاق بده ایشاالله خدا واسع هیچ کسی نیارع

ممنونم خدا جون...
خدا نگذره از اینجور پدر مادرا بخدا حالم خیلی خرابه بخاطر این فکرای چزت و پرت دچار حملات پانیک شدم و ...

درخواست میدم دوس داشتی قبول کن ایشاالله هروقت حاجتمو. گرفتم خبرت کنم

ممنونم خدا جون...
درخواست میدم دوس داشتی قبول کن ایشاالله هروقت حاجتمو. گرفتم خبرت کنم

باشه عزیزم ممنونم 😘😘

من همسرم حرکت اسپرمش صفر بود عمل کرد بعد یکسال با کلی دارو تقویتی رسید به 5 میلیون .رفتیم iui کردیم اونجا ازش اسپرم گرفتم چون استرسش زیاد بود افت کرده رسید به 800 هزارتا اسپرم سالم حامله شدم

امیدت به خدادباشه

من همسرم حرکت اسپرمش صفر بود عمل کرد بعد یکسال با کلی دارو تقویتی رسید به 5 میلیون .رفتیم iui کردیم ...

ممنونم عزیزدلم از. دل گرمیت😍😍

ایشاالله  منم جواب بگیرم

ممنونم خدا جون...