2777
2789
عنوان

واریکوسل

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 64 پست
😐😐😐😐😯

دلم برای خواهرم خیلی میسوزه بچه بود بابام دوسش نداشت و اذیتش می‌کرد الآن هم شوهرش

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممم همسرم واریکوسل دوطرفه گرید دو داشت عمل کرد داروهارو دکتر خودتون داد بهش؟

دکتر ارولوژیست برای شش ماه به شوهرم ارتمیل فرتیل پلاست.ال کارنیتین ودکتر خودم بهش ویتامین Eداد به منم که کلومفین .متفورمین گلای وانس.ویتامین E.دوفاستون چهار ماه خوردیم من ناامید شدم گذاشتم کنار ماه پنجم گرمیجات خوردیم لب به سردی نزدیم.یخ میزاشتم رو بیضه های شوهرم.محلول جوش شیرین به صورت واژینال استفاده میکرد که اینارم گذاشتم کنار ماه اخر که بیخیال بودم شوهرم بره عمل پسرم رو باردار شدم

نمیدونی بخدا چقد. تو. هر ختمی شرکت کردم الان ی سال و. سه ماهه منتظرم😥😞

إی جانم انشاالله خدا هم به شما هم به خواهر من ک 3 ساله منتظر یه نی نی خوشگل بده

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...   
طریقه خوندنش کجاس؟ گوگل داره؟ فعلا ک پریودم چشم عزیزم دعا کنین واسم لطفا

گوگل داره من یبار برای اینکه زندگی خواهرم ازهم نپاشه خوندم الحمدالله زود جواب گرفتم بزن تو گوگل میاره فقط حواست باشه اون نمازی ک 15 تا سوره قدر داره رو بخونی 

دکتر ارولوژیست برای شش ماه به شوهرم ارتمیل فرتیل پلاست.ال کارنیتین ودکتر خودم بهش ویتامین Eداد به من ...

مرسی عزیزدلم منم فردا واسه فوق تخصص زنان وقت گرفتم ببینم چی میگ

دعا کنین واسه منم لطفا😞

ممنونم خدا جون...
دلم برای خواهرم خیلی میسوزه بچه بود بابام دوسش نداشت و اذیتش می‌کرد الآن هم شوهرش

واا خدا گفته از شما حرکت از من برکت خواهرت هم مثل منه منم با گریه شوهرم رو مجبور میکردم بره دکتر

واا خدا گفته از شما حرکت از من برکت خواهرت هم مثل منه منم با گریه شوهرم رو مجبور میکردم بره دکتر

شما بگو گریه هرکاری کرده مادر عوضیش چون فهمیدن بابام اصلا پشت آبجیم نیس اذیتش میکنن بخدا دلم خونه دوست دارم زار بزنم از یه طرف خودم ک طلاق گرفتم از یه طرف خواهرم ک میبینم همش دست و پاهاش یخه بخاطر اذیت های شوهرش

ان شالله مشکلش حل میشه بزودی مامان میشه خدا خیلی مهربونه😍😘

انشالله عزیزم ممنون❤️

باشه عزیزم  خدا خیرت بده ممنونم ازت گلم

خواهش میکنم گلم 🌸🍃❤️

شما بگو گریه هرکاری کرده مادر عوضیش چون فهمیدن بابام اصلا پشت آبجیم نیس اذیتش میکنن بخدا دلم خونه دو ...

شوهرشم آدم درستی نیس؟

عزیزم چرا بابت پشتش نیس؟

کلا با همع بچه هاش اینجوریه؟

ممنونم خدا جون...