2777
2789
عنوان

واریکوسل

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 64 پست
دکتر زنان پیش کی میری شما؟

من پیش نظر. زاده میرفتم

الان پیش فوق تخصص وقت گرفتم اسمشو یادم نیس تو. درمانگاه جای خونه مامانم میشینه خیلی تعریفشو شنیدم امشب رفتم اسمشو میگم

ممنونم خدا جون...

ما هم همین مشکل رو داریم..شوهرم عمل کرد ولی هنوز بعد ۷ماه تعدادش نرمال نیست.ولی حرکتش بهتر شده .دکتر دارو داد گفت باید صبر کنی تا باردار بشی..از اونطرف خودم یه سقط داشتم بعدش دچار کیست وزخم شدم دارم درمان میکنم...امروز سونو گرافی دارم امییدوارم کیستها رفع شده باشن.

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هم همین مشکل رو داریم..شوهرم عمل کرد ولی هنوز بعد ۷ماه تعدادش نرمال نیست.ولی حرکتش بهتر شده .دکتر ...

من خودم مشکلی ندارم خداروشکر. ولی از. وقتی اقدام کردیم پریودی هام خیلی وحشتناکه دو روز اول از درد میمیرم

Sperm count      از۳شده۱۵

Active      از۳شده۱۰

Normal morphology     از۵شده۱۳

Total motil function sperm     از۰.۰۱۶شده۰.۶۸

مال همسر شما چجوریه

ممنونم خدا جون...
من خودم مشکلی ندارم خداروشکر. ولی از. وقتی اقدام کردیم پریودی هام خیلی وحشتناکه دو روز اول از درد می ...

واسه همسر من مورفوش خیلی خوب شده ولی تعداد هنوز نرمال نشده...مابقی آزمایشش خوبه...من با همون اسپرم کم یبار باردار شدم ولی سقط شد...دکتر شوهرم گفت با همین تعداد اسپرم هم امکان بارداری هست فقط باید صبر داشته باشین..گفت تا یکسال بعد از عمل فرصت هست که وضعیتش نرمال بشه....من توکل کردم به خدا امیدوارم همه منتظرا دامنشون سبز بشه 

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔
ممنون 😊ان شالله که خیر باشه برات

هعی خواهرجان

اصلا هم خیر نبود

دکتره هم جواب آزمایشارو دید. گف باید. آی وی اف کنی

ن دارویی داد. ن چیزی

اصلا دکتر. خوبی نبود

دوسش نداشتم

ممنونم خدا جون...
هعی خواهرجان اصلا هم خیر نبود دکتره هم جواب آزمایشارو دید. گف باید. آی وی اف کنی ن دارویی داد. ن ...

من تعریف دکتر شبنم کیانی و دکتر محبوبه غرویان شنیدم میخوای برو جای ایناهم 

بنظرم برا همسرتم برو یه ارولوژیست خوب 

وقتی طرف حتی دارو تقویتی نداده بدون ازیناس که فقط بلدن ناامید کنن

دکترا درمانگاها همینن من یه بار رفتم‌درمانگاه تامین اجتماعی دکتره ماسک شیمیایی زده بود هیچیم نپرسید ...

خیرسرش فوق تخصص بود بابا

باور میکنی از. بس حالم بد. بود. اصن ب اسمش دقت نکردم

حالا تو. دفترچم مهرش هس صبح نگاه میکنم میگم بهت

ممنونم خدا جون...
من تعریف دکتر شبنم کیانی و دکتر محبوبه غرویان شنیدم میخوای برو جای ایناهم  بنظرم برا همسرتم بر ...

دکتری ک عملش کرد خیلی دکتر. خوبی بود دکتر محمد. هادی شکیبی امشب خواستم برم پیشش ایران نیس یکشنبع میاد

این دوتایی ک گفتی عارف میشینن؟

ممنونم خدا جون...
خیرسرش فوق تخصص بود بابا باور میکنی از. بس حالم بد. بود. اصن ب اسمش دقت نکردم حالا تو. دفترچم مهرش ...

اینقد بدم میاد ازین دکترایی که انرژی منفی دارن 

عزیزم ازمایش همسرت اونقدام بد نیست خیلیا با این پارامترا طبیعی باردار شدن

حتما چند تا دکتر خوبم برو و علاوه بر اون صبر داشته باش چون طول میکشه تا بعد عمل اسپرما بازسازی بشن

دکتری ک عملش کرد خیلی دکتر. خوبی بود دکتر محمد. هادی شکیبی امشب خواستم برم پیشش ایران نیس یکشنبع میا ...

دکتر غرویان اره 

ولی دکتر کیانی مطبش کوهسنگیه 

من خودم جای غرویان رفتم خیلی مهربون و باحوصله ست 

و دکتر کیانی تعریفشو شندم که خیلی تشخیصش خوبه و خیلیا پیشش جواب گرفتن

دکتر غرویان اره  ولی دکتر کیانی مطبش کوهسنگیه  من خودم جای غرویان رفتم خیلی مهربون و باح ...

فعلا ک میخوام بیخیالش شم

دوبازع اگ اقدام کردم حتما میرم پیششون

ممنونم خدا جون...