2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ خدا قبول کنه و زنده باشم.من

قبول باشه و خدا بهتون عمر باعزت و طولانی بده ! اگه دوست داشتی و زحمتی نبود التماس دعای فراوان دارم 

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  
چشم عزیزم اگ لایق باشم.من خودم هرشب قبل نماز تاپیک میزنم

یه دنیا ممنون م 😘😘 دعا کن  کارام درست بشه  به خوبی و خوشی اسمم مریمه

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 
میشه خیلی خلاصه آسون برای من از اول توضیح بدید چ جوری خوندنش؟؟ممنون

خیلی آسونه کلا ۱۱ رکعته.۴تا ۲رکعتی ب نیت نافله شب میخونید ک مثل نماز صبحه ک جمعا میشه ۸ رکعت.بعد ی نماز ۲ رکعتی ب نیت شَفع میخونی بعد حمد و توحید در رکعت اول سوره ناس و در رکعت دوم بعد حمد و توحید سوره فلق رو میخونید بقیشم مثل نماز عادیه.بعد ۱ رکعت نماز وَتر میخونید ب این صورت ک بعد از حمد ۳بار توحید و یبار ناس و یبار فلق میخونید بعد قنوت میگین ک تو قنوت بعد ذکر قنوت ۴۰ بار میگین الهم اغفر للمومنین و المومنات و المسلمین و المسلمات و یا اسم ۴۰ نفرو میگین و براشون اینجور دعا میکنید مثلا الهم اغفر للزهراو...بعد ۷۰ مرتبه استغفرالله ربی و اتوب الیه بعد ۷ مرتبه هذا مقام العائذ بک من النار بعد ۳۰۰مرتبه و یا هرچندبار دوس دارید العفو میگین ادامشو الان میگم

...

میشه خیلی خلاصه آسون برای من از اول توضیح بدید چ جوری خوندنش؟؟ممنون

بعد از العفو ی مرتبه میگین رَبّ اغْفِرْلى وَ ارْحَمْنى وَ تُبْ عَلىََّ اِنَّكَ اَنْتَ التّوابُ اَلْغَفُورُ الرّحيم ) بعدشم رکوع و سجده و تشهد و سلام بعد از نماز هم تسبیحات حضرت زهرا رو میگین

اینم بگم میتونید حتی فقط نماز شفع و وتر رو بخونین و یا حتی یکی از این ۲تارو بخونین تو نت نوشته

...

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792