2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگ خدا قبول کنه و زنده باشم.من

قبول باشه و خدا بهتون عمر باعزت و طولانی بده ! اگه دوست داشتی و زحمتی نبود التماس دعای فراوان دارم 

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  
چشم عزیزم اگ لایق باشم.من خودم هرشب قبل نماز تاپیک میزنم

یه دنیا ممنون م 😘😘 دعا کن  کارام درست بشه  به خوبی و خوشی اسمم مریمه

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 
میشه خیلی خلاصه آسون برای من از اول توضیح بدید چ جوری خوندنش؟؟ممنون

خیلی آسونه کلا ۱۱ رکعته.۴تا ۲رکعتی ب نیت نافله شب میخونید ک مثل نماز صبحه ک جمعا میشه ۸ رکعت.بعد ی نماز ۲ رکعتی ب نیت شَفع میخونی بعد حمد و توحید در رکعت اول سوره ناس و در رکعت دوم بعد حمد و توحید سوره فلق رو میخونید بقیشم مثل نماز عادیه.بعد ۱ رکعت نماز وَتر میخونید ب این صورت ک بعد از حمد ۳بار توحید و یبار ناس و یبار فلق میخونید بعد قنوت میگین ک تو قنوت بعد ذکر قنوت ۴۰ بار میگین الهم اغفر للمومنین و المومنات و المسلمین و المسلمات و یا اسم ۴۰ نفرو میگین و براشون اینجور دعا میکنید مثلا الهم اغفر للزهراو...بعد ۷۰ مرتبه استغفرالله ربی و اتوب الیه بعد ۷ مرتبه هذا مقام العائذ بک من النار بعد ۳۰۰مرتبه و یا هرچندبار دوس دارید العفو میگین ادامشو الان میگم

...

میشه خیلی خلاصه آسون برای من از اول توضیح بدید چ جوری خوندنش؟؟ممنون

بعد از العفو ی مرتبه میگین رَبّ اغْفِرْلى وَ ارْحَمْنى وَ تُبْ عَلىََّ اِنَّكَ اَنْتَ التّوابُ اَلْغَفُورُ الرّحيم ) بعدشم رکوع و سجده و تشهد و سلام بعد از نماز هم تسبیحات حضرت زهرا رو میگین

اینم بگم میتونید حتی فقط نماز شفع و وتر رو بخونین و یا حتی یکی از این ۲تارو بخونین تو نت نوشته

...

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792