2777
2789
عنوان

فلوکستین

242 بازدید | 21 پست

سلام اونای ک تجربشو دارن بنظرتون فلوکستین بدون تجویز پزشک بخورم اشکال داره؟

تو لجظات نابتون برای من و زندگیم دعا کنید.منم هرروز ده تا صلوات ب نیت حل شدن مشکل اونای ک برام دعا کردن میفرستم💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نخورید بهتره کمترین عارضه اش چاقی بعد قطعه

لاغرم اگ عوارضش همینه اشکال نداره

تو لجظات نابتون برای من و زندگیم دعا کنید.منم هرروز ده تا صلوات ب نیت حل شدن مشکل اونای ک برام دعا کردن میفرستم💚
عصبی هستی؟ اگه خوردی ضعیفش رو بخورر

ن برا چیز دیگه ای میخوام

از چ دوزی شروع کنم 10خوبه؟

باید با دوز خیلی کم بخوری چون یهویی خوردن و یهویی قطع کردنش حالت رو خراب میکنه 

شما چجوری میخوری با چ دوزی

اره.اول ۱۰ شروع کردم بعد دیدم کم کم اثرنداره الان ۲۰.ولی اگه نخوری بهتره وابستگی میاره

ی تاپیک خوندم نوشته بودنداره

من برا کاهش میل جنسی میخوام بخورم

لالقل بگیر برا چی می خورید اگه جایگزین مرغه منم بخورمممم

😄😄