2777
2789

من همونیم گفتم پسرم یک سال و ۳ ماهشه ناخواسته حامله شدم دیشب رفتم سونو متاسفانه قلبی تشکیل نشده بود فقط ساک بارداری بود فاتل پل دیده نشده یعنی همون جنین و کیسه زرده

خب الان زعفرون یا گرمیجات بخورم ساکشم نباشه گناهه؟ بچه ای ک نیس میخواستم بدونم کسی بوده همچین کاری کرده باشه؟ آیا گناه داره چون واقعا توان مالیشو نداریم با این وضع گرونی اگه سایت درسته ک عکس سونو بفرستم

آرام رفتی.. ولی طوفان به پا کردی بابا.😔🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه سقط کردنی بود خود دکتر میگفت دیگه بهت  شاید زود رفتی هنوز تشکیل نشده

خب من چون ناخواسته بوده گفتم هنو جنینی نیس سقط بشه دیگه بازم گناهه

ی هفته دیگ برو اگ تشکیل نشده بودسقطش کن اگ شده بورگناه کبیره میکنی مثل قتل ی انسان بالغ اگ سقطش کنی عزیزاگ توان مالیشونداشتی از قبل بایدحواستوجمع میکردی ک نشی 

ی هفته دیگ برو اگ تشکیل نشده بودسقطش کن اگ شده بورگناه کبیره میکنی مثل قتل ی انسان بالغ اگ سقطش کنی ...

اره درسته خب من قرص میخوردم 

حالا ک تشکیل نشده بخوام الان بندازمش بازم گناهه با اینکه ن قلبی هس و ن جنینی

بگین لطفا مهمه

ببین اگه واقعا بارداری پوچ باشه خودش سقط می شه  فقط الان چیزی نخور چون هنوز مطمئن نیستی!!!  

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
خب من چون ناخواسته بوده گفتم هنو جنینی نیس سقط بشه دیگه بازم گناهه

چرا پس سونو قلب رفتی تا الان وایسادی همون اول کلی ورزش و پیاده روی و .....میخوردی دفع شه 

خدایا شُکرت❤🧿
ببین اگه واقعا بارداری پوچ باشه خودش سقط می شه  فقط الان چیزی نخور چون هنوز مطمئن نیستی!!! &nbs ...

خب ن قلبی داره نه جنینی هس بخوام زعفرون بخورم کلا سقط بشه بازم گناهه