2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بوشهر

خوشبحالتون😭من مشهدم تو بهار گرفتم کیلو ۷۰ پاک نکرده الان خدا میدونه خداااا تومن پولشه حتما 

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
بله خمیر باید سرد باشه  دلیل جمع شدن میگوهاتون و پفکی نشدنشون میتونه بخاطر سردی و کمبودن روغن ...

بعد از اینکه از خمیر در اوردم پودر سوخاری نمیخواد؟؟؟

ببین آرد سوخاری مخصوص پفکی بگیر. یه سری هم هست اسمش آرد سوخاری تمپورا هست که ژاپنیه. خیلی خوبن اینا. با آرد سوخاری معمولی اونطوری نمیشه

ن عزیزم خمیرت وقتی کامل روی میگوهارو میپوشونه پودر لازم نداره اونطوری خیلی زخیم میشه و داخل خمیرت خام میمونه 

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
2823
2791
2779
2792