2777
2789

میگو رو با سیر و پودر پاپریکا و فلفل سیاه و پیاز و زعفرون مزه دار کن یه ساعت

بعد خمیر بنیه درست کن با دلستر و آرد و ادویه غلظتش مثل ماست بشه

میگم رو بزن تو خمیر تو روغن داغ سرخ کن

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزم یک فنجون ارد یک فنجون ماشعیر تلخ یک فنجون یخ رو باهم قاطی کن میتونی تو اردت ادویه و بکینگ پودرم بزنی 

خمیرش غلظنش باید مث ماست همزده باشه 

میگوهاتو بزن توش و تو روغن زیاد و داغ سرخ کن 

عالی میشه

میشه لطفا واسه پیدا کردن کار ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم( با کار باهم شدیم جن و بسم الله)😔ممنون خواهر گلم

میگو کیلویی 250

من پاک کرده گرفتم ۷۵. دیروز

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّیةً طَیبَةً إِنَّكَ سَمِیعُ الدُّعَاءِ  وَزَكَرِیا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْدًا وَأَنْتَ خَیرُ الْوَارِثِینَوَأَصْلِحْ لِی فِی ذُرِّیَّتِی.۹۹/۷/۲۷ بیبی چکم مثبت شد😍 خدایا با اینکه نینیم سقط شد اما من هیچوقت از رحمتت نا امید نمیشم.۹۹/۱۲/۱۷ بیبی چکم مثبت شد.خدایا شکرت که سوپرایزم کردی خودت برام حفظش کن.
یعنی یخ باعث تردیش میشه؟؟

بله خمیر باید سرد باشه 

دلیل جمع شدن میگوهاتون و پفکی نشدنشون میتونه بخاطر سردی و کمبودن روغن باشه 

روغن باید کاااملا داغ باشه و زیاد ک میگوها شناورشن توش و هرمیگو حدوده یک دقه شایدم کمتر سریع پف کنه و سرخ بشه

میشه لطفا واسه پیدا کردن کار ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم( با کار باهم شدیم جن و بسم الله)😔ممنون خواهر گلم

کدوم شهری عزیزم 

بوشهر

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّیةً طَیبَةً إِنَّكَ سَمِیعُ الدُّعَاءِ  وَزَكَرِیا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْدًا وَأَنْتَ خَیرُ الْوَارِثِینَوَأَصْلِحْ لِی فِی ذُرِّیَّتِی.۹۹/۷/۲۷ بیبی چکم مثبت شد😍 خدایا با اینکه نینیم سقط شد اما من هیچوقت از رحمتت نا امید نمیشم.۹۹/۱۲/۱۷ بیبی چکم مثبت شد.خدایا شکرت که سوپرایزم کردی خودت برام حفظش کن.