2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بوشهر

خوشبحالتون😭من مشهدم تو بهار گرفتم کیلو ۷۰ پاک نکرده الان خدا میدونه خداااا تومن پولشه حتما 

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
بله خمیر باید سرد باشه  دلیل جمع شدن میگوهاتون و پفکی نشدنشون میتونه بخاطر سردی و کمبودن روغن ...

بعد از اینکه از خمیر در اوردم پودر سوخاری نمیخواد؟؟؟

ببین آرد سوخاری مخصوص پفکی بگیر. یه سری هم هست اسمش آرد سوخاری تمپورا هست که ژاپنیه. خیلی خوبن اینا. با آرد سوخاری معمولی اونطوری نمیشه

ن عزیزم خمیرت وقتی کامل روی میگوهارو میپوشونه پودر لازم نداره اونطوری خیلی زخیم میشه و داخل خمیرت خام میمونه 

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز