2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بوشهر

خوشبحالتون😭من مشهدم تو بهار گرفتم کیلو ۷۰ پاک نکرده الان خدا میدونه خداااا تومن پولشه حتما 

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
بله خمیر باید سرد باشه  دلیل جمع شدن میگوهاتون و پفکی نشدنشون میتونه بخاطر سردی و کمبودن روغن ...

بعد از اینکه از خمیر در اوردم پودر سوخاری نمیخواد؟؟؟

ببین آرد سوخاری مخصوص پفکی بگیر. یه سری هم هست اسمش آرد سوخاری تمپورا هست که ژاپنیه. خیلی خوبن اینا. با آرد سوخاری معمولی اونطوری نمیشه

ن عزیزم خمیرت وقتی کامل روی میگوهارو میپوشونه پودر لازم نداره اونطوری خیلی زخیم میشه و داخل خمیرت خام میمونه 

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘