2777
2789
خودم روز دهم انتقال هستم که علائمی ندارم جز گهگاهی درد پریودی 

مبارکه بار چندمته؟ ان شاءالله مثبتی عزیزم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اللن هزینه ی ای وی اف چقد شده؟ای یو ای چی؟

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.

زیاد به علائم توجه نکن هر کس فرق میکنه..

منم درد پریودی تیر کشیدن تخمدان داشتم...

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
بار دومه که انتقال میدم توکل به خدا شماهم انتقال دادین؟

آره عزیزم من منفی شد چون استراحتم مطلق نبود.شما سعی کن بیشتر استراحت کنی اما کمی هم راه بری 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
باردار شدی ؟از کی درد پریودیت شروع شد ؟

بله مثبت شد البته ازمایش دوم مثبت شد اولی مشکوک شد...

من از قبل انتقال درد داشتم بخاطر امپولا بود،سومین روز لک دیدم،از اول درد کم و زیاد داشتم تاروز پری که خیلی شدید شد گفتم دیگه پریود میشم که نشدم..

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
بله مثبت شد البته ازمایش دوم مثبت شد اولی مشکوک شد... من از قبل انتقال درد داشتم بخاطر امپولا بود،س ...

برای تو دلیت هم صلوات فرستادم انشاالله صحیح و سالم بیاد بغلت 

وخدایی که به شدت کافیست .