2777
2789
عنوان

خواستگار

387 بازدید | 33 پست

سلام دوستان. با کسی که خرج خانواده شو میده ازدواج میکنین؟ میگه من کم نمیذارم برات اما چقدر میشه اعتماد کرد؟

نرین تاپیکای چندماه قبل رو بخونین. اون یه خواستگار دیگه بود رد شد. این جدیده😂

جدا از اینکه بخاد همسرم باشه 

یه پسر مسولیت پذیر مستقل محکم و پشتوانه خانواده اش 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدا از اینکه بخاد همسرم باشه  یه پسر مسولیت پذیر مستقل محکم و پشتوانه خانواده اش

اگه به شما کم برسه و بیشتر درامدشو به اونا بده چی

خواهرم داره

دو روز دیگ میگ اینا جهیزیه هم میخوان

بنظر من این خیلی خوبه نشون میده مسولیت پذیره و نسبت به اطرافیانش بی تفاوت نیست که نشون میده روح بزرگی داره و بامحبت و قابل اعتماده 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
اگه به شما کم برسه و بیشتر درامدشو به اونا بده چی خواهرم داره دو روز دیگ میگ اینا جهیزیه هم میخوان

خوب من خودم شاغلم ول قبول کن مسولیت پذیره چون تو این دوره همه دنبال ارث بابا هستن این داره خرجشون رو هم میده 

حالا جهاز خوارا رو بده این پسر معرکه اس آفرین به مادرش که چنین پسری رو تربیت کرده 

شغل این مرد چیه مرد واقعیه 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
بنظر من این خیلی خوبه نشون میده مسولیت پذیره و نسبت به اطرافیانش بی تفاوت نیست که نشون میده روح بزرگ ...

نفس کارش درسته. اما واقعا میتونه تعادل برقرار کنه

کل خرج خانواده شو میده

اگه برای تو کم بذاره اونا بیشتر چی؟

نفس کارش درسته. اما واقعا میتونه تعادل برقرار کنه کل خرج خانواده شو میده اگه برای تو کم بذاره اونا ...

شغلشون چیه

میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستین💚امیدوارم هر چی از خدا بخوایین بهتون بده
نفس کارش درسته. اما واقعا میتونه تعادل برقرار کنه کل خرج خانواده شو میده اگه برای تو کم بذاره اونا ...

یعنی دم خواستگارت گرم 

اگه به خانوادش از روی محبت و نداری و بی کسی کمک میکنه وکس دیگه ای نیست خب کارش ارزش داره و توهم میتونی درک کنی اما اگه این شرایط نباشه پولشو باید خرج زندگی خودش کنه برات کم نمیزارمش هم حرف درستی نبود چون قطعا جفتتون واسه هم یه مواقعی کم میزارید و فقط مالی نیست چون تا زمانی که به درک و علاقه کامل از هم نرسید نمیتونید کم نزارید

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant

[QUOTE=165636176]خوب من خودم شاغلم ول قبول کن مسولیت پذیره چون تو این دوره همه دنبال ارث بابا هستن این داره خرجشون رو ...[

ولی من دوست ندارم از من بزنه برای کسی دیگ. کمک فرق داره تا اینکه کلا مخارج با پسری باشه که متاهله