2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 33 پست
[QUOTE=165636176]خوب من خودم شاغلم ول قبول کن مسولیت پذیره چون تو این دوره همه دنبال ارث بابا هستن ا ...

دیگه هر کی یه علایقی داره 

ولی در کل به لحاظ اجتماعی و روانشناسی این آقا ایده آل هستش 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفس کارش درسته. اما واقعا میتونه تعادل برقرار کنه کل خرج خانواده شو میده اگه برای تو کم بذاره اونا ...

نه باید همین اول بهش بگی زندگیه شما در  اولویته و اول باید نیازهای شما رو براورده کنه ولی خواهر و برادر دیگه ای هم داره کمکشون کنه که مستقل بشن و خودشون درامد داشته باشن که نیازشون رفع بشه 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

[QUOTE=165636456]اگه به خانوادش از روی محبت و نداری و بی کسی کمک میکنه وکس دیگه ای نیست خب کارش ارزش داره و توهم میتو ...[/QUOT

بله پدرش فوت شده و مخارج زندگی با اینه

نه باید همین اول بهش بگی زندگیه شما در  اولویته و اول باید نیازهای شما رو براورده کنه ولی خواهر ...

فاصله حرف تا عمل زیاده

میگه تو نگران نباش

ولی چه اطمینانی هست

[QUOTE=165636456]اگه به خانوادش از روی محبت و نداری و بی کسی کمک میکنه وکس دیگه ای نیست خب کارش ارزش ...

خوایتگارت خیلی مرده 

حالا چرا شغلشو نمیگی 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
اگه میتونی باهاش کنار بیای  خوبه.  چون خیلی سخته ممکنه از خرجی خونه حتی بزنه واسه اونا. &n ...

دقیقا. تازه دوتا خواهر داره. ممکنه بعدا بگ جهیزیه هم میخوان

نوشتم  آزاده

آزاد یعنی چی 

آزاد داریم میلیاردر آزاد داریم ماهی ۵ میلیون تومن درامد 

نمیتونه. بعد من مورد زیاد دیدم زن و بچه رو فدای خانواده میکنن

بله واقع با این درامد 

خدا شاهده اسی گفتم الامن حداقل بالا ۲۵ میلیون درامده

بابا ردش کن