2777
2789
عنوان

شب چله

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 39 پست
ندارم من هیچکیو ندارم

پوووف چه زندگی داریا 

طلا بفروش آخرین راه

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلام کجا بود بابا من بدخت ترین عروس دنیام 😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭

ای خدا اخه چی بهت بگم

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
😭

آخرین راه بیا به شوهرت همه چی و بگو

نه دوست ندارم جلوش کوچیک بشم حالا بگم نداریم یهچیزی بابام برجی ۱۲ م حقوقشه اونوقت😭😭😭😭

نمیگم بگو نداریم بگو اینجور منم نمیخام جلو خانوادت ضایع شم از الان باهاش راحت باش

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😭😢😢😢😢😢😢

ناراحت نباشی اه مامانت چه بی درکه

اول اینکه تا مامانت چیزی نخریده نباید فوری ب خواهرشوهرت می گفتی ما فلان چیز و می خواهیم بخریم بعد سعی کن مامانت و راضی کنی بگو خودت قول دادی بخری بخر دیگه یکم خودت و براش لوس کن بگو من چون ب اونا پز دادم گفتم خریدیم الان ابروم می ره اگه هم نخرید ک هیچی بیخیال شو ب شوهرت بگو ی کاپشن تو برای من بخر یکی هم من برای تو همین بسه