2777
2789
عنوان

شب چله

286 بازدید | 39 پست

سلام اه خسته شدم از مامانم چند روز پیش میگفت برای شوهرت شب چله یک کافشن و کفش و شلوار بخر حالا که من به خواهرشوهرم گفتم برگشته میگه من فقط یک ژاکت میگیرم از سر شوهرتم زیاده  شوهر من برای پسر قبلی مامانم فقط ۶۰تومن گل خریده با اینکه هیچ وظیفه ای نداره مامانم میگه وظیفشه😑بخدا خسته شدم والا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چی

جدی گفتی کافشن؟😂

فکرکردم اشتباه تایپیه😂😂

کاپشن درستشه عزیزم❤️

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙
بابا مامان من میخواد بخره

آها بگو باشه هرچی خودت میخری یه مو کندن از خرس غنیمته

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
خب من رفتم جلو مادر شوهر و خواهر شوهرم پوز دادم که مامان من اینارو میخواد بخره و..

چی بگم اخه الانم تو بدی بگی نه من اونا رو میخام شاید لج کنه اصلا هم نخره

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
حالا چیکار کنم اگه فقط یه ژاکت بخرم جلو خانواده شوهرم کوچیک میشم

خودت پول نداری خودت بقیه رو بخر جلو اونا بزار ضایع نشی بعد تو خلوت به مامانت بگو منت بزار