2777
2789
عنوان

همه از من بچه ترن

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 41 پست
ولی خیلی بده خودم از مردا پخته خوشم میاد ۱۰ سال بزرگتر مثلا

واقعا قبول دارم باید پخته باشه

درضمن خانوما چون زایمان و بچه داری و خیلی چیزای دیه دارن بخاطـر همین زود شکسته میشه بنظرـمن باید اختلاف بالای ۵ باشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا قبول دارم باید پخته باشه درضمن خانوما چون زایمان و بچه داری و خیلی چیزای دیه دارن بخاطـر همین ...

اووم مردا بچن یکم من گرایشم بزرگتر از خودمه بعد راست میگی زنا زود پیر میشن مردا سنشون میره بالا جا افتاده و بهتر میشن

اها برعکس من اهل ازدوج نیستم خب پس اگه دنبالشی وایستا تا یکی بیاد بفهمتت  خوشحال شدم همدرد پیدا ...

منم اولا اهل ازدواج نبودم ولی دیدم چقدر شکستگی داره دیگه بیخیال شدم

اخه میدونی یهو میزنه عاشق میشی اتفاقه اخه

ولی خب اهل ازدواجم باشه اصلا تا 3 سال دیگه در بهترین حالت نمیخام رابطه جدی شه

من دارو

تو چی؟

واقعا قبول دارم باید پخته باشه درضمن خانوما چون زایمان و بچه داری و خیلی چیزای دیه دارن بخاطـر همین ...

اتفاقا به نظرم مردا خیلی بیش تر سنشون نشون میده

اخه من مثلا 23 سالمه

ولی پسرای 23 ساله انگار چند سال بزرگ ترن

تازه زیادم بیبی فیس نیستم

منم اولا اهل ازدواج نبودم ولی دیدم چقدر شکستگی داره دیگه بیخیال شدم اخه میدونی یهو میزنه عاشق میشی ...

من چون پدر مادرم ازدواجشون موفق نبود اصلا اهلش نیستم ادعام نیست بگم قصد ازدواج ندارم تجربه خیلی تلخی دارم 

چی رابطه شکستگی داره? من نع چون تا بفهمم دارم وابسته میشم کات بیشتر واسه تنها نموندن و خوشگذرونیه 

اره بهترینکارو مکنی زمان ادما رو بهت میشناسونه عجله نکن

فیزو تراپی

عجب داستانیه مثل منه بنده خدا بیبی فیسه دوستت؟ البته پسرا قیافه هاشون از سنشون بیش تر نشون میده ش ...

نبابا دقیقا همونیو نشون میده ک هست...اره پسرا جدیدا خیلی زود ب بلوغ میرسن براهمین کسی نمیفهمه تفاوت سنیو

حالا ناراحت نباش توام همین دوست من تازه افتخارم میکنه

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
من چون پدر مادرم ازدواجشون موفق نبود اصلا اهلش نیستم ادعام نیست بگم قصد ازدواج ندارم تجربه خیلی تلخی ...

این که مثلا با طرف باشی واسع تفریح ولی یهو میزنه اتفاقی عاشق میشی و وابسطه بعد دیگه اگه قرارتون ازدواج نباشه بیچاره ای و میشکنی