2777
2789
عنوان

همه از من بچه ترن

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 41 پست
اره خودس ۱۹ سالشه پسرای ۱۶ ساله(که قیافشون البته بیشتر نشون میده) یا پسرای ۱۷ ساله بهش میشنهاد میدن ...

عجب داستانیه مثل منه بنده خدا

بیبی فیسه دوستت؟

البته پسرا قیافه هاشون از سنشون بیش تر نشون میده

شاید برا همینه میان سمت ما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا ادم می مونه چکار کنه چند سالته عزیزم؟ چند سال از تو کوچیک ترن؟

۲۰ هستم ۱۷ یا ۱۸ یبار یکیشونو متحان کدم گفتم شاید سن مهم نیس احساس میکردم بچمه میخاستم بالا بیارم بعد اینکه من اهل ارایش نیستم اخه عیب زادی نداره و قدم ۱۶۰ ریز هستم شاید واسه اونه اینجام عکس گذاشتم گفتن ۱۶ یا ۱۷

۲۰ هستم ۱۷ یا ۱۸ یبار یکیشونو متحان کدم گفتم شاید سن مهم نیس احساس میکردم بچمه میخاستم بالا بیارم بع ...

من بلندم ولی خب ارایش نمی کنم شاید واسه همینه بچه تر می زنم ولی خب دوستامم که بچه ترن حتی 3 سال بچه تر پسرایی میان سمتشون حدود 20 و خردی دارن😂😂😂😂

دیگه فک کنم تقدیرمون اینه😂

واقعا لجم در میاد احساس زنسن بالا میکنم پیششون

دقیقا😂

ببین اصلن همه چی هم خوب باشه

حس شوگر مامیم نکنیم

موقع تولدا خیلی حس بدی میگیرم

خیلی زیاد!!!!!!!

البته خودشون می گن ما که مشکل نداریم دو سال چیزی نیس

تو سنتو میگی مشکل ندارن؟چی میگن؟

دقیقا😂 ببین اصلن همه چی هم خوب باشه حس شوگر مامیم نکنیم موقع تولدا خیلی حس بدی میگیرم خیلی زیاد ...

شوگر مامی خوب اومدی منم میگم میگن بهت نمیخوره یا سن مهم نیس ولی انگار بچه داری میکنم حرفاشون بچگونه دغدغشون بچگونه اصن حرص میخورم میحرفم باهاشون اخه میدونی مردا کلا بچن حالا فک کن از تو کوچیک تر باشن

شوگر مامی خوب اومدی منم میگم میگن بهت نمیخوره یا سن مهم نیس ولی انگار بچه داری میکنم حرفاشون بچگونه ...

دقیقا همینه 

جالب اینه بزرگ می کنیم میدیم دست نفر بعدی

زحماتاشون واسه ما 

پختگیاشون واسه اونا

دقیقا همینه  جالب اینه بزرگ می کنیم میدیم دست نفر بعدی زحماتاشون واسه ما  پختگیاشون واس ...

واایی واایی قشنگ میفهمم چی میگی یبار سه هفته با یکی چت کردم دیدم انگار مادربزرگشم هی باید بگم درس بخون کات کردم ۲ ماه بعد اومد گف برام برنامه میریزی مشاورم میشی ازت حساب میبرم یعنی خودم ریختم پش.مام موند

واایی واایی قشنگ میفهمم چی میگی یبار سه هفته با یکی چت کردم دیدم انگار مادربزرگشم هی باید بگم درس بخ ...

شکر بالاخره یکی پیدا شد منو بفهمهههه

همه میگن بچه خوبیه مگه چیه این یکی دو سال

شکر بالاخره یکی پیدا شد منو بفهمهههه همه میگن بچه خوبیه مگه چیه این یکی دو سال

اگه خوبه که هیچ اگه رو اعصابه وللش ?

ازدواجی هستی? یعنی دنبال رابطه ای که ب ازدواج برسه?

دانشجویی

اره دیگه حوصله رابطه های بی سر و ته رو ندارم اخه اره دانشجوم ام

اها برعکس من اهل ازدوج نیستم خب پس اگه دنبالشی وایستا تا یکی بیاد بفهمتت  خوشحال شدم همدرد پیدا کردم رشتت چیه ببخش انقد فضوما