2777
2789
عنوان

واژینیسموس

1713 بازدید | 45 پست

بچه ها کیا واژینیسموس داشتن یا دارن ؟ 

من دارم و تازه درمانمو پیش خانم شروع کردم 

ولی با دیلاتور سایز 2 هم تا نصف میره با کلی ترس و لرز 😔 میشه بیایید حرف بزنیم شوهرمم دیگه خسته شده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله زودتر مشکلت حل بیشتر بیشتر از لحاظ روحی باید خودتو تقویت کنی

خیلی فکر میکنم خودمو اروم میکنم  میگم میتونم ولی وقتش میرسه به زور تا نصف میره بعد اون دیگه نمیتونم البته چند باری رفته داخل کامل ولی سری بعد نمیشه دعا کن برام 😭

خواهر مند4 سال این مشول رو داشت چند بار ایتجا گفتم رفت بیمارستان امام خمینی تهران فیزیوتراپی لگن انج ...

اونجا بخش روان تنی رفت پیش فیروزه ریسی بعد اون نعرفی کرد فیزیوتراپی لگن کنار مشاوره خودش الانمدمن ب همه معرفی میکنم هزینه ای هم نداشت الکی خودت رو عذاب نده یه سر برو اونجا

فقط اینو بگم داری خودت از لذت بزرگی محروم میکنی.. سعی کن روی ذهنت کار کنی

همه همینو میگن ولی واقعا من درد دارم نمیتونم اینقدر سرد شدم که میگم همش درد داره چه لذتی داره 

پیگیر میشم میرم دنبالش مرسی عزیز دلم 

حتما برو پشت گوش ننداز خیلی راحتر از اون جیزی ک فک میکنی درمان میشی اونجا مشاورش خودش دیلاتور برات درست میکنه چون مرکز دولتی هست هزینه ای خاصی هم نداره

اره از بس که بهم گفتن درد داره خیلی بده موند تو ذهنم میترسم شدید 

منم از بس از بچگی بهم گفتن اینطوری شدم. مطمئنا اولش یه کوچولو تا جا باز کنه درد داره اما بیشتر دردش به این خاطره که خودتو سفت میگیری. اینم بدون بعدش که درمان شدی هر چی بیشتر باشه رابطه ت برات بهتره. من درمان شدم و الان باردارم و اصلا دیگه موقعی که اقدام میکردم درد نداشتم اما الان پنج ماهه نزدیکی ممنوع هستم و فکر میکنم دوباره برگشته چون چند وقت پیش رفتم سونو واژینال خیلی درد کشیدم. پس بعدش که درمان شدی حتما مرتب رابطه داشته باش

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
همه همینو میگن ولی واقعا من درد دارم نمیتونم اینقدر سرد شدم که میگم همش درد داره چه لذتی داره 

اصلا درد نداره شما به خودت تلقین میکنی... به نظرم به شوهرت بگو چند بار رابطه بدون دخول داشته باشین یک بار بدون اینکه بهت بگه بعد اینکه حسابی تحریک شدی دخول انجام بده شاید اگه ندونی ترست بریزه

من ک مشکل نداشتم اما شوهرم اینجوری کرد واقعا هم هیییچی هییییچی درد نداشتم بلکه همون اولین بار اینقدر برام خوب بود ک از همهیشه بیشتر.. شاید این روش روت جواب بده ک خبر نداشته یاشی

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
منم از بس از بچگی بهم گفتن اینطوری شدم. مطمئنا اولش یه کوچولو تا جا باز کنه درد داره اما بیشتر دردش ...

عزیزم دکار به خواهرم کفته بود چون عمیقا درمان. نمیشن اینجور موارد. ک تو خودت بخوای تو خونه کاری انجام بدی بهتره زیر نظر مشاور باشه اگه بعد از زایمانت ترس داشتی حتما پیکیر شو