ببین این از ترس تو تا بهت میگه رابطه میترسی ووروری واژنت از ارس متقبض میشه دخول انجام نمیشه یکی دوبا ...
اونوقت ممکنه خاطره بدی بمونه تو ذهنش یا هم اینکه زخم بشه و عفونت
ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه... دوران بزن در روگذشته؛بزنید، می خورید! (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌ تصورشم شیرینه 💓
بله هیچ جوره نمیتونست دیلاتور تو خونه یه سایزی پیش میرفت نمیشد اولین مرکزه تو ایران این دستگاه فیزیوتراپی برای واژن انجام میشه ..یعنی اصلا خواهرم فک نمیکرد با 3 جلسه درمان بشه
برای مشکل واژینیسموس باید حتما به پزشک متخصص معتبر مراجعه کنید و راهکارهای مختلفی داره مثلا مشکل من رو خانم دکتر فهیمه ثابت با تزریق بوتاکس حل کردند که خوشبختانه کمک بزرگی به من بود .
منم مشکل واژینیسموس داشتم اصلا اول نمیدونستم این بیماری وجود داره و فکر میکردم فقط من این مشکل دارم خانم دکتر فهیمه ثابت متخصص زنان زایمان تشخیص دادن و کمک به درمانم کردند و تا الان خدارو شکر مشکلی نداشتم فقط بهتون پیشنهاد میکنم حتما با کمک روان درمانی و پزشکی درمانتونو کامل کنید که اساسی مشکل برطرف بشه و دیگه ترسی نباشه .