2777
2789
عنوان

میمونک😑😂

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 95 پست
وای سالار که اسم اصلیشه اصلا 🤣اخه شنیدم مردا خودشون بین خودشون به چیزشون میگن سالار بعد یکی از دوست ...

لعنتیا چه افتخارم میکنن😂👌🏿، اسم سالار خیلی قشنگه ولی با این حرکتشون اصلا نمیتونم اسم پسرمو بزارم سلار🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اسمش میزارم تیمور لنگ 😆😆

با این حساب منم باید میگفتم بهش رستم دستان🤣 چون هم خیلی بزرگ و گنده بود هم همش تو دستم بود باهاش بازی میکردم 🤦‍♀️

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

لعنتیا چه افتخارم میکنن😂👌🏿، اسم سالار خیلی قشنگه ولی با این حرکتشون اصلا نمیتونم اسم پسرمو بزارم ...

حالا تو پیدا کن اسم پیشکش نیست وامونده کمیاب شده اسمش اگه چهارشنبه هم بود شاکر باش

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.
لعنتیا چه افتخارم میکنن😂👌🏿، اسم سالار خیلی قشنگه ولی با این حرکتشون اصلا نمیتونم اسم پسرمو بزارم ...

آره بابا اسم سالارم خراب کردن 🤐😁

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

😆😆😆😆 مگه اسباب بازیه  اخهههه

دوست داشتم همش تو دستم باشه 😥

حالا چرا باید اسم بزاریم؟ به چکارمون میاد که صداش کنیم اخه 🤨

اینا همه اثراته گرونیه بزار خوش باشن خواهر

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.
حالا تو پیدا کن اسم پیشکش نیست وامونده کمیاب شده اسمش اگه چهارشنبه هم بود شاکر باش

😂 😂 😂 😂 😂 دست رو دلم نزار که خونه👌🏿، اینم شانس مایه، تو که داری عزیزم، شانس اوردی نموندی برا الان😂