2777
2789
عنوان

میمونک😑😂

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 95 پست
😂 😂 😂 😂 😂 دست رو دلم نزار که خونه👌🏿، اینم شانس مایه، تو که داری عزیزم، شانس اوردی نموندی برا ...

ایشالله یکی از این خوباش بهداشتی هم باشه نصیبت بشه ب امن بهداشت خیلی مهمه🤣🤣

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.
مرد حرمت داره نه لذت 🤨🤨

گلم خودش حرمت داره ولی خب چیزش طبیعتا باید لذت داشته باشه خب 🤣

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست داشتم همش تو دستم باشه 😥

الان کجاس مگه همش از فعل گذشته استفاده میکنی

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.
گلم خودش حرمت داره ولی خب چیزش طبیعتا باید لذت داشته باشه خب 🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

الان کجاس مگه همش از فعل گذشته استفاده میکنی

جدا شدیم 🤐

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

واییی ترکیدممم😂😂😂😂😂عالی بودد🤣👌🏿

فودات امیدوارم همیشه بترکی 🤐البته از خنده 🤣

جدا شدیم 🤐

ای بابا پس رستم دستان و از دست دادی عجب غم بزرگی.ایشالله ی کبرا یازدهی چیزی گیرت بیاد بزودی