2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بقران نمیتونم دل بکنم خیلی دوسش دارم

تمام تلاشتو بکن...از دست من ناراحت نشو خواهرانه بهت میگم...جوونیت رو نزار پای این ادم که یه روز پشیمون میشی...زودتر تمومش کن..سخته اما میشه

شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.
میگه اصلا نمیخام تا اخر عمر ازدواج کنم به ازدواج بدبینم

بسیار بسیار دختر ساده ای هستی. باور کردی الان؟؟؟؟

هیچکی جز خودت، نمیتونه کمکت کنه و دستت رو بگیره. پس، روی هیچکی حساب نکن!!!!
اره عزیزم بگو

راستش منم دقیقا شرایط تورو داشتم با این تفاوت که به هیچ عنوانی اصرار به ازدواج نمیکردم تا اینکه مدت خیلی زیادی از هم جدا شدیم با اینکه خیلی سختم بود ولی واسه اینکه سرپا بمونم همه تلاشمو کردم که زندگیمو عوض کنم تبدیل شدم به دختری حسرت اینو میکشید که باهام ازدواج کنه هم دوبارع برگشت سراغم هم با اینکه من ازدواجو‌ به تاخیر مینداختم و همش بهونه میوردم الان سه ساله خانومش هستم😀بنظرم خودتو عوض کن 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
راستش منم دقیقا شرایط تورو داشتم با این تفاوت که به هیچ عنوانی اصرار به ازدواج نمیکردم تا اینکه مدت ...

من سی سالمه اینطوری کنم دیر میشه دوما میترسم فراموشم کنه بره با یکی دیگه دوس شه

من سی سالمه اینطوری کنم دیر میشه دوما میترسم فراموشم کنه بره با یکی دیگه دوس شه

الان در چه حالی؟؟؟ شغلت هنرت کلا وضعیت زندگیت در چه حاله؟؟؟ خب شما خیلی باید خانومانه رفتار کنی اصلا مناسب سنت نیس اصرار کردن به کسی

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن