2777
2789
عنوان

سردی شوهر

333 بازدید | 16 پست

سلام خانما کسی هست ک شوهرش تازگی راجب مسائل جنسی سرد شده باشه. 

شوهرم من حدود دوسال پیش با ی خانم حرف می زد بعد از اون کم کم رابطه ی جنسی ما کمتر شد و حالا تا من نگم اصلا نمیخواد، وقتی هم که میگم چرا نمیگی بهم میگ تو بلد نیستی ولی من همه ی تلاشم میکنم ارایش عطر حرف زدن، ولی نمیدونم منظورش چیه میگه من بگم ب درد نمیخوره، اگ کسی راههای میدونه ممنون میشم کمکم کنید 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مردا دیونه شدن  شوهر منم همینه.حس میکنم اصلا بدنم و بودن با منو نمیخواد اگرم چیزی هست صرفا بخاطر اینه که زیر یه سقفیم و بیشترکشش منه......دنبال دهانش که رابطه نداشته باشه

به راحت نفسی،رنج پایدار مجوی....😔                                 شب شراب نیرزد به بامداد خمار....🤪 

سرد نیست  اتفاقا خیلی هم گرمه   تا حدی که تقریبا اذیت میشم 

اینکه هروقت تو بخوای قبول کنه خوبه  

میتوتی حرفشو بزاری به حساب یه توقع 

اما اینکه چیکار کنی  عزیزم  باید  ارایش غلیظ و لباس رنگ جیغ متناسب با پوستت بپوشی    موهاتو رنگ کن   

من بلوند و زیتونی بیشتر میکنم  

کلا همیناس که مهمه  البته اگه شوهرت منظورش از بلد نیستی  اون رفتارهایی نباشه که بازیگرای فیلم سک.س انجام میدن  چون فقط با پردازش فیلم و ادیت کردن  پای زن تا اون حد انعطاف داره   یا معذرت میخوام  اون حرکت های پوزیشنی رو انجام  بده   منظورم اون پوزیشن هایی هست که خیلی سخته و انعطاف زیادی میخواد

همیشه تو زندگیم جای خالی ت رو حس میکنم ....💔 

آره واقعا پرو شدن،واقعا دیگ خسته ام کرده بیشتر ب خاطر بچه هام زندگی میکنم دیگ علاقه ام بهش خیلی کم شده، ن برام وقت میزاره ن محبت میکنه هیچی مثل دوتا غریبه ایم تو خونه

بیخیال بابا .چقدر پرو .ببخشید ولی به جهنم میخواد بخواد نمیخواد نخواد. رابطه یه کشش دو طرفه هست .نباید یه نفر خودشو واسه راضی کردن طرف مقابل بکشه که. 

اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم