2777
2789
عنوان

❤شافل❤

143 بازدید | 5 پست

آجیا؟

کیا شافل بلدن؟

من با فیلم و کیلیپ همه حرکتاشو یاد گرفتم البته به جز رانینگ من😑 ک خیلی سختهههه

الان هر کاری میکنم نمیتونم ترکیبشون کنم�😑😐

جدا جدا همه رو بلدم ولی همین که آهنگو پلی میکنم مث مجسمه کپ میکنم😕... ترکیبیشو چطوری یادبگیرمممم

دیگه اینکه همیشه وسط تمرین دلم درد میگیره🤕 این طبیعیه؟🤔...چطوری شافل دنسرا میتونن اینقد طولانی برقصنو هیچیشون نمیشهههه😣🤕من عضله های پامم میترکه از درد😑... تجربه ای دارین بگین🤔

نه☝ انتخاب سومی هرگز نخواهم کرد 🚫 ... یا مرگ💀 را برمیگزینم بعد ازین✌، یا... تو❤...💏

من تا الان چندباری اقدام به شافل کردم منتها برعکس شما که کپ میکنی بنده دست و پام میپیچه به هم و با سر شوت میشم تو زمین.....!

تو را دارم و داراے جہانم🖤تموم آرزوم اینہ برم حرم دلم واشہ بگم دستت درست آقا دیگہ دستم تو دستاشہ  تعریف من از عشق ہمان بود کہ گفتم؛ در بند کسے باش کہ در بند حسین است🤞🏻یه صلوات مهمونم می‌کنی مهربون؟؟  اللهم عجل لولیک الفرج 🕊️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا الان چندباری اقدام به شافل کردم منتها برعکس شما که کپ میکنی بنده دست و پام میپیچه به هم و با س ...

حرکتاشو بلدی؟😍

منم اولا اینطوری میشدم😂 ولی الان همممه رو بلدم...فقط نمیدونم ترکیبش چطوریهههه....انگار هیچی بلد نیستم🤕

نه☝ انتخاب سومی هرگز نخواهم کرد 🚫 ... یا مرگ💀 را برمیگزینم بعد ازین✌، یا... تو❤...💏
حرکتاشو بلدی؟😍 منم اولا اینطوری میشدم😂 ولی الان همممه رو بلدم...فقط نمیدونم ترکیبش چطوریهههه....ا ...

من نه دیگه زیاد بلد نیستم!

مادرم دیگه نزاشت ادامه بدم!

شدیدا مخالفت کرد، سرپیچی از دستور مادر نمیشه دیگه!!!

من اول علاقه داشتم شافل یاد بگیرم یه بار داشتم انجام میدادم پام پیچید توهم خوردم زمین داداشم داشت آب میخورد پرید تو گلوش داشت خفه میشد مادرم نمیدونست من رو از رو زمین بلند کنه یا داداشم رو آبیاری کنه!

دیگه ازاون به بعدم شافل تو خونه ما حرام شد!

خودمم دیگه علاقه زیادی ندارم

البته همیشه تو خونه میرقصم و بلدم

ولی شافل نه دیگه

تازه داداشم هروقت با من کار داره انجام ندم تهدید میکنه که تجربه زیبام رو بین فامیل به اشتراک میزاره

کلا پشیمون شدم دیگه

خب چرا دوتا دوتا و آروم انجام نمیدی؟

تا کم کم بتونی همه رو انجام بدی!

تو را دارم و داراے جہانم🖤تموم آرزوم اینہ برم حرم دلم واشہ بگم دستت درست آقا دیگہ دستم تو دستاشہ  تعریف من از عشق ہمان بود کہ گفتم؛ در بند کسے باش کہ در بند حسین است🤞🏻یه صلوات مهمونم می‌کنی مهربون؟؟  اللهم عجل لولیک الفرج 🕊️
من نه دیگه زیاد بلد نیستم! مادرم دیگه نزاشت ادامه بدم! شدیدا مخالفت کرد، سرپیچی از دستور مادر نمیش ...

وایییی چ زیبا سخن گفتی😂😂😂😂😂😂😆😅....ای خدااا....

مسئله اینه که همون دوتا حرکت یادم میمونه بعدش دوباره مث بت زل میزنم ب روبروم😂...اصن یه وضییی😂

ولی بنظرم تو واقعا ب شافل فک نکن دیگه 😂 یه دست گل دیگع آب میدی گناهش میفته گردن من ک یادت آوردم😂😂