2777
2789

لایک

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من غذامو کم کردم ، واقعا هم دارم لاغر میشم 

شکم یه کم دارم که امیدوارم اونم از بین بره

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
اره شوهر من فقط بارژیم سخت شکمو تخت کرد باورم نمیشه

بدن مرد با زن فرق داره مردا کلا راحت وزن و سایز کم میکنن

خواهی که جهان در کف اقبال تو‌باشد👑                                   خواهان کسی باش که خواهان تو‌باشد👩‍❤️‍👨
اره شوهر من فقط بارژیم سخت شکمو تخت کرد باورم نمیشه

یعنی چطور یعنی ناهار نمیخورد؟

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

من غذامو کم کردم ، واقعا هم دارم لاغر میشم  شکم یه کم دارم که امیدوارم اونم از بین بره

چطور گلم مثلاً یک وعده نمی خوری؟

یعنی چطور یعنی ناهار نمیخورد؟

صبح سه تا تخم مرغ اب پز یا سرخ شده با روغن زیتون 

بعدش ی قرص مولتی ویتامین 

همراه با یکم کاهو یا اسفناج 

ناهارم ....مرغ یا گوشت یا ماهی 130گرم سرخ شده با روغن زیتون همراه سالاد ...روی سالاد هم سرکه سیب و روغن زیتون میریزه 

شامم مث ناهار

مطمئنم زود زود بغلت میگیرم فرزندم🥹♥️🌱♥️

صبح سه تا تخم مرغ اب پز یا سرخ شده با روغن زیتون  بعدش ی قرص مولتی ویتامین  همراه با یکم ...

مرسی گلم

چطور گلم مثلاً یک وعده نمی خوری؟

غذای ما معمولا برنجه ، مثلا در حد ۶_۷ قاشق میخورم ، سعی میکنم ناهار نخورم ولی تو هفته یکی دو بار ناهار میخورم ، صبحانه هم مثلا یک سوم یه بربری یا کمتر ، میخورم 

تو دستور اسلامی هم ما (سحری و افطار داریم یعنی صبحانه و شام ، چیزی به اسم ناهار نداریم  یکی از عوامل چاقی ناهاره )

من چند وقته قرص فلوکستین ۱۰ میخورم (قرص بی ضرریه )، اونم اشتهامو کم کرده 

من خودم واقعا اراده کردم لاغر شم تا عید 

من ۲ ماه پیش نزدیک ۸۰ بودم الان حدود ۷۴ هستم 

دلم میخواد تا عید ۶۵ شم 

برای اینکه پوستم خراب نشه ، هر روز یک سوم خیار و رنده میکنم میذارم رو پوستم شاداب شه 

راستی من عاشق نوشابه ام ، نوشابه رو حذف کردم ، سس خیلی خیلی کم میخورم یا اصلا نمیخورم ، شیرینی نمیخورم

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
توروخدا منم میخوام لاغر بشم غذامو کم کردم، چند وقته شکمت آب شد با کوچیک شد

من بالاتر توضیح دادم الان ۲ ماهه نزدیک ۶ کیلو شاید بیشتر کم کردم

ببین تخت شدن بدون ورزش کمی سخته...

خب ورزش هم بکن

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ورزش چی؟ انجام دادین؟

نه متاسفانه 

اگه ورزش میکردم بیشتر لاغر میشدم 

گاهی  پیاده روی میرم