2821
2789
عنوان

میکرونیدلینگ

1485 بازدید | 23 پست

خانوما کیا تا حالا میکرونیدلینگ انجام دادن ؟من میخام دستگاهشوبخرم تو خونه انجام بدم خواستم بدونم پزشک ک براتون انجام داد مراحلش چطور بود؟کرم بی حسی و ترمیم کننده چ مارکی استفاده کردین؟مراقبتای بعدش چطور بود؟کوکتل رو چطور توخونه استفاده کنم؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نگا كن 

من هم چند بار پيش متخصص رفتم و خودمم تو خونه انجام ميدم

تو مطب اول پماد زايلاپي ميزنن روش پلاستيك فريزر ميذارن 

يه نيم ساعت بيحس ميشه كامل

ولي من دستگاهم دكتر پن A6 هست ، درد نداره خيلي ، بيحسي نميزنم چون بنظرم بيحسي دكترم زود ميره

خلاصه زايلاپي اگه زديش پاكش ميكي بعدم

بعد گاز استريل ميخري ك از داروخونه خريدي روش بتادين ميريزي حسابي و روي كل صورتت ميكشي به مدت ٥ دقيقه كاامل گوشه ها و همه جارو ميكشي جوري ك بنظر من اين مرحله دردش از  خود ميكرو بيشتره🤣

بعدش سالين واش استريل ك بهش سرم شستشو استريل ك اونم ٥٠٠ سيسي رو از دارو خونه بايد بگيري اونو ميريزيرو يه گاز استريل ديگه و بتادين هارو از رو صورتت پاك ميكني وقتي گاز استرسلت بتاديني شد ميتوني دوباره گازتو با همون سرم سشتشو كامل بشوري و باز بتاديناي صورتتو بشوري 

حواست باشه دستات بايد تميز باشع تو مطب با دستكش استريل اين كارارو ميكنن يعني يه دستت دستكش استريله با همون گاز استريل و ميگيري و صورتتو بتادين ميزني و بعدشم ك با سرم ميشوري، يعني بهتر خودت دستكش استريل دستت باشه ينفر ديگه گازو باز كنه و تو از تو جلدش ورداري و... 

من دستكش و اينا نميپوشم ولي اصوليش اونيه ك بت گفتم

بعدش شروع ميكني به انجام ميكرو از پيشوني شروع ميكني و پيشوني يه درجه كم مثلا ٠/٢٥ يا ٠/٥ باشه بعد واسه بقيه جاها بيشتر ميشه مثلا جاهايي ك زيرش استخونيه با درجه كم جاهايي مثل گونه ك گوشتيه درجه رو من رو اخر ميذارم ، بسته ب صورتت داره

ميكرو رو در حدي رو پوستت ميكشي ك قرمز بشه 

كتابيش ميگن در همين حد ك پوست قرمز بشهه كافيه، ولي اگه بيشتر بكشي به خون ميفته و جاش زخم ميشه

اينجوري ترميمش بيشتره ولي ريسك داره ك جاي زخما بدتر لك بمونه، من پوست صورتم بر عكس بدنم لك نميندازه و هم اينكه ترميم كنندم خيلي خوبه واسه همين شدييد ميكشم ولي تو اصلن اين كارو نكن وتا همون حد ك قرمز ميشه بيشتر ادامه نده، لاقل تا چند دفه اول پوستتو بشناس و خوني نكن خودتو، چون كتابيو اصوليشم همونه 

راستي مزو نيدلينگ خيلي بهتر از ميكرونيدلينگه من ك تا حالا اصن ميكرو خالي نكردم

مزونيدلينگ هم كاري نداره فقط قبلش موتد مزوتراپي رو با سوزن انسولين ميكشي و ميريزي روي پوستت و روش ميكرو ميكني

ببين بستگي داره 

معمولا ٢-٣ ccكافيه واسه روي پوست ريختن 

ولي من خودم بعد از ميكرو تزريق ميكنم تو پوستم مثل خود مزوتراپي، يعني دكترم گفت تاثيرش بيشتره اينجوري، موادم حتما بايد قابل تزريق بااشه

ولي تو اين كارو نكن اصلا

من خيلي ديدم بلدم ديگه ، تو همون روي پوستت بريزي خوبه

بعضي شيشه ها روش نوشته دوباره استفاده نشود، ولي خب ما استفاده ميكنيم ديگه 

ايده الش اينه ٢ نفر باهم همون سري اول يه شيشه رو بزنين

ولي اگه نشد هرچي زود تر استفاده كني بهتره، و توي يخچال هم باشه و ميگن تا قبل ٤٠ روز استفاده كنين

اگر اسکارات عمیق باشه بهتره سابسیژن‌کنی اما اگر سطحی باشن همون چند جلسه میکرونیدلینگ درستش میکنه. والا اسکاری که جواب بگیره دوباره در نمیاد.

مراقبت کنی روزنه هم دیگه بزرگ‌نمیشه رو پوستت

کلا بری پیش دکتر راهتماییت میکنه

من خودم کلینیک دکتر کمالی رفتم

2790
2823
2791
2779
2792