نگا كن
من هم چند بار پيش متخصص رفتم و خودمم تو خونه انجام ميدم
تو مطب اول پماد زايلاپي ميزنن روش پلاستيك فريزر ميذارن
يه نيم ساعت بيحس ميشه كامل
ولي من دستگاهم دكتر پن A6 هست ، درد نداره خيلي ، بيحسي نميزنم چون بنظرم بيحسي دكترم زود ميره
خلاصه زايلاپي اگه زديش پاكش ميكي بعدم
بعد گاز استريل ميخري ك از داروخونه خريدي روش بتادين ميريزي حسابي و روي كل صورتت ميكشي به مدت ٥ دقيقه كاامل گوشه ها و همه جارو ميكشي جوري ك بنظر من اين مرحله دردش از خود ميكرو بيشتره🤣
بعدش سالين واش استريل ك بهش سرم شستشو استريل ك اونم ٥٠٠ سيسي رو از دارو خونه بايد بگيري اونو ميريزيرو يه گاز استريل ديگه و بتادين هارو از رو صورتت پاك ميكني وقتي گاز استرسلت بتاديني شد ميتوني دوباره گازتو با همون سرم سشتشو كامل بشوري و باز بتاديناي صورتتو بشوري
حواست باشه دستات بايد تميز باشع تو مطب با دستكش استريل اين كارارو ميكنن يعني يه دستت دستكش استريله با همون گاز استريل و ميگيري و صورتتو بتادين ميزني و بعدشم ك با سرم ميشوري، يعني بهتر خودت دستكش استريل دستت باشه ينفر ديگه گازو باز كنه و تو از تو جلدش ورداري و...
من دستكش و اينا نميپوشم ولي اصوليش اونيه ك بت گفتم
بعدش شروع ميكني به انجام ميكرو از پيشوني شروع ميكني و پيشوني يه درجه كم مثلا ٠/٢٥ يا ٠/٥ باشه بعد واسه بقيه جاها بيشتر ميشه مثلا جاهايي ك زيرش استخونيه با درجه كم جاهايي مثل گونه ك گوشتيه درجه رو من رو اخر ميذارم ، بسته ب صورتت داره