خانوما کیا تا حالا میکرونیدلینگ انجام دادن ؟من میخام دستگاهشوبخرم تو خونه انجام بدم خواستم بدونم پزشک ک براتون انجام داد مراحلش چطور بود؟کرم بی حسی و ترمیم کننده چ مارکی استفاده کردین؟مراقبتای بعدش چطور بود؟کوکتل رو چطور توخونه استفاده کنم؟
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
میکرونیدلینگ برای من خیلی خوب جواب داده. اگه جای مطمئن انجام بدید مشکلی پیش نمیاد اگرم خواستید بیشتر درمورد همچیش بدونید این سایتی هست که من ازش استفاده کردم: https://hermocha.com/
یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟ گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟ گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
عزیزمخشکی پوستو تیره شدنش بعد از میکرو طبیعیه؟ بعد از چتدروز میره؟
عزیزم ببین خشکی پوست کاملا طبیعیه
یه جاهایی ممکنه ظریف زخم شه که تیره شه ولی بعد ریختن زخما نباید تیرگی باشه ممکنه عمیق انجام داده باشن یا ترمیم کننده و ضد افتاب رو زیاد نزده باشی و لک اورده باشی ، به دکترت نشون بده پوستتو
عزیزم ببین خشکی پوست کاملا طبیعیه یه جاهایی ممکنه ظریف زخم شه که تیره شه ولی بعد ریختن زخما ن ...
۳ روزه انجام دادم
هنوز پوست ریزی نکرده
پس تیرگی هاش طبیعیه؟
یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟ گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟ گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
اره عزیزم الان طبیعیه ضد افتاب و ترمیم کننده رو درست حسابی بزن
مرسی عزیزم