2821
2789
عنوان

میکرونیدلینگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1485 بازدید | 23 پست
بعضي شيشه ها روش نوشته دوباره استفاده نشود، ولي خب ما استفاده ميكنيم ديگه  ايده الش اينه ٢ نفر ...

سلام عزیزم از دستگاه میکرونیدلینگ راضی؟؟

مدل a6 رو داشتی دیگه؟؟

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام عزیزم از دستگاه میکرونیدلینگ راضی؟؟ مدل a6 رو داشتی دیگه؟؟

سلام عزیزه اره فک کنم 

ولی گم کردم دستگاهمو :(( 

از دی.جی کالا که گرفتم اول فیک بهم دادن، رفتم شرکتش عوض کردم حواست باشه نندازن بهت

الان ميگم كامل بت

عزیزم‌خشکی پوست‌و تیره شدنش بعد از میکرو طبیعیه؟

بعد از چتدروز میره؟

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
عزیزم‌خشکی پوست‌و تیره شدنش بعد از میکرو طبیعیه؟ بعد از چتدروز میره؟

عزیزم ببین خشکی پوست کاملا طبیعیه 

یه جاهایی ممکنه ظریف زخم شه که تیره شه ولی بعد ریختن زخما نباید تیرگی باشه ممکنه عمیق انجام داده باشن یا ترمیم کننده و ضد افتاب رو زیاد نزده باشی و  لک اورده باشی ، به دکترت نشون بده پوستتو

عزیزم ببین خشکی پوست کاملا طبیعیه  یه جاهایی ممکنه ظریف زخم شه که تیره شه ولی بعد ریختن زخما ن ...

۳ روزه انجام دادم

هنوز پوست ریزی نکرده

پس تیرگی هاش طبیعیه؟

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
اره عزیزم الان طبیعیه ضد افتاب و ترمیم کننده رو درست حسابی بزن

مرسی عزیزم