2777
2789
عنوان

روغن کانولا

4658 بازدید | 10 پست

خانوما من امروز یه روغن کانولا بزرگ خریدم اینترنتی از افق کوروش بعدکه اوردن دیدم روش نوشته برای پخت و پز و سالاد و برای سرخ کردن نیست..زنگ زدم گفتن نمیشه پس بدین سرخ کردنی هم نداریم اصلا تو بازار نیست ..حالا من چیکار کنم کسی هست روغن کانولا مصرف کنه؟؟؟

چجوری سفارش دادی؟ 

قیمتش؟ 

پسر داشتن حس شیرینیه😌🤩.... دنیای معصوم و کودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده..... وقتی که یک گوشه ناراحت میشینم،یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه، نه پدرمه، و نه برادرم...... با دستای کوچولوی مردانه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم،با صدای قشنگش در گوشم میگه،:مامان، امروز چقد موهات قشنگ شده 🤩🤩روزی که بهم بگی مامان من میمیرم و زنده میشم 🤭رادوینم، عشق مامان ❤️داشتن تو داشتن تمام خوبیهای دنیاس، مرسی از اینکه پسرمی🤩👶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من روغن به دونه بیشتر ندارم بگو چجوری سفارش دادی 

پسر داشتن حس شیرینیه😌🤩.... دنیای معصوم و کودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده..... وقتی که یک گوشه ناراحت میشینم،یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه، نه پدرمه، و نه برادرم...... با دستای کوچولوی مردانه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم،با صدای قشنگش در گوشم میگه،:مامان، امروز چقد موهات قشنگ شده 🤩🤩روزی که بهم بگی مامان من میمیرم و زنده میشم 🤭رادوینم، عشق مامان ❤️داشتن تو داشتن تمام خوبیهای دنیاس، مرسی از اینکه پسرمی🤩👶
از برنامه اوکالا قیمتش ۲۳ تومن..چه فایده نمیشخ باهاش سرخ کرد که 

من هر چی میزنم که میزنه روغن تمام شد

دقیقا منم یه بار سرخ کردنی سفارش دادم کانولا آوردن

خیلی ام بد مزه اس

دیگه مجبوری مصرف کردم بیشتر ته برنج ریختم برای ته دیگ 

دوتام بود هنوز یه ذره اش مونده 

یه بار برای سرخ کردن استفاده کردم بوی ماهی میداد خیلی بده کلا

خدایا شکرت 🙏🏻
روعن خیلی خوبیه .مثلا بقیه روغنا نیست که بسته شدن عروق یا بیماری قلبی ایجاد کنه ولی نمیدونم حالا اصل ...

میگن خوبه ولی برای سرخ کردن خوب نیست من سالادم روغن نمیریزم پس برای چی خوبه

دقیقا منم یه بار سرخ کردنی سفارش دادم کانولا آوردن خیلی ام بد مزه اس دیگه مجبوری مصرف کردم بیشتر ت ...

ای بابا بزرگشم گرفتم شوهرم هی غر میزنه چیه گرفتی..روغنم تموم شده سرخ کردنیم نیست ..شوهرم کره حیوانی ازین کیلوییا خریده میشه باهاش سرخ کرد ؟

میگن خوبه ولی برای سرخ کردن خوب نیست من سالادم روغن نمیریزم پس برای چی خوبه

چی بگم برای برنج یا خورشت .یا انواع سالادایی که روغن میخوان مثلا سالاد یونانی و...

لطفا یه صلوات برای حاجتم بفرستید💖