2777
2789
عنوان

بابام زنگ زد داد زد سرم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 59 پست

تصمیم چادری بودن یا نبودن با خودته عزیزم

با آگاهی کامل تصمیم بگیر

اما با پدرت صحبت کن و تن به این ازدواج نده با ملایمت بهشون بگه که جدا از مسئله شغلی ۱۴ سال اختلاف سنی چیزی نیس که به راحتی ازش بگذری

شما هم که جوونی و در آینده کلی کیس داری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط شوهرمو اینجا خیلی قبولش دارم با تمام خسیس بودنش ک اگر دخترهام دانشگاه نرن بهشون گفته عروستون نمیکنم وقتی درآمدی داشتید و دست تون توی جیب تون رفت منت هر کس و ناکس رو نکشیدید اونجا عروستون میکنم

من یه عمره چادری ام هر چی پلشته میان سمت من هر چی مورد خوبه میرن بیحجاب میگیرن

اهان تو بیشتر مشکلت پسرست یا چادر؟؟

بزار بیان خب از الان دعوا نکن

اومدن حرف بزن خودت به پسره بگو نه موقع حرف زدنی

فقط شوهرمو اینجا خیلی قبولش دارم با تمام خسیس بودنش ک اگر دخترهام دانشگاه نرن بهشون گفته عروستون نمی ...

واقعا ازدواج دختر سخته ادم فکرش میمونه شوهرش چجوریع بد اخلاقه خسیسه چیه منم نگران میشم

من از اولم از چادر متنفر بودم زورکی سرم می کردن و همیشه با هام جنگ داشتن که با لذت سرت کن. هرچی هم خواستگار داشتم چادری می خواستن. یه دکتر کودکان هم خواستگاری کرد فامیل دور بود موقع سیزده بدر که همه می رفتیم اونم اومد منو ببینه. عمه هام هی حرص می خوردن که چادرت رو سفت سرت کن پشیمون نشه. منم گفتم من اصلا نمی پسندمش.چقدر اذیتم می کردن. منم کم سن بودم و خواستگارام تفاوت سنیشون زیاد بود ولی خب همشون شغل و درامد خوبی داشتن

بابات دیونس میخواد تو رو بدبخت کنه ؟؟؟ حالا مثلا چه کیسیه عن آقا بگو نمیخام دهه ای ۱۳۲۰ نیست که چیزی بگه

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

من از اولم از چادر متنفر بودم زورکی سرم می کردن و همیشه با هام جنگ داشتن که با لذت سرت کن. هرچی هم خ ...

بخدا ریدن تو زندگیم

کی الان چادری میخواد آخه

هیچکس

یه مشت موردای این مدلی

💙🥶

هیچ سنی نداری

سریع یه دانشگاه شهر دیگ یواشکی ثبت نام کن

رشته خوب قبول شی قبول میکنن بری

اگر الان میری

برای ارشدت اقدام کن

سریع چادرو بردار و طبق ادابی ک میخوان

فلنگو سریععععع ببند برو اون شهر