2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوش بحالت

انقد دلم میخاد اروم و شنونده باشم همیشه...

ولی پر انرژی ام با هیجان همش در حال حرف زدن

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
منم کلا هیچ حرف مشترک با هیچ کس ندارم

منم بجز شوهرم و دوست صمیمیم 

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
دقیقااا

من اعتماد به نفسم خیلی بالاست فقط نمی توانم چرا یا هیچکس مچ نمیشم.

ولی بیشتر شنونده ام خیلی هم به سختی دوست پیدا میکنم

البته دارم خیلی رو خودم کار میکنم

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

😁زیادم‌ خوب نیست

دقیقاااااا خوب نیس

بیشتر از این هیجانی بودنم بدم میاد

وگرنه حرفو میشه نزد

هیجانی نمیشه نبود🤣

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
دقیقاااااا خوب نیس بیشتر از این هیجانی بودنم بدم میاد وگرنه حرفو میشه نزد هیجانی نمیشه نبود🤣

نه منظوزم اروم بودنه.اروم بودن زیادیش خوب نیس.همه فکر میکنن بی زبونی کلا به چشم نمیای.

نه منظوزم اروم بودنه.اروم بودن زیادیش خوب نیس.همه فکر میکنن بی زبونی کلا به چشم نمیای.

خجالتی هستی؟

چیکار باید بکنم؟

در زمینه های مختلف ازلاعات عمومیتو ببر بالا. تو جمع ما ها معمولا صحبتای سیاسی میشه خب بی بی سی گوش کن!  اطلاعات دارویی گیاهیتو ببر بالا درباره خاصیت میوه ها بخون.. . چه میدونم از این مطالب دیگه. اگرم رشته خاصی خوندی که درباره اون ازت میپرسن

من اعتماد به نفسم بالا نیست

من اعتماد به نفس دارم،ولی نمیتونم کسی رو با خودم دوست کنم نمی دونم چرا، آدمی که خودش شروع به صحبت کنه هم صحبت میشم ولی هیچ وقت خودم شروع کننده بحث نیستم یا ادامه دهنده نیستم ،کلا حرف مشترک گیر نمیارم آدمی که بتونم باهاش راحت باشم خیلی کمه

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __