2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 50 پست
خیلی میترسم چون بهتر شده بودم ولی الان علائما دوباره شروع شدن 

عزیزم منم سه ماه درگیر بودم،روزی دوتالیوان دمنوش چای سبز واویشن،عسل ودارچین وپونه وکندور میخورم،داروی امام کاظم ودوسین که ترکیب عسل وسیاهدانه هست استفاده میکنم دکتر رفته بودم گفت خودتو باداروی گیاهای تقویت کن بهتره مایعات زیاد بخور،عنبر نسارا دود میکردم احساس خفگی داشتم تا دو روز بعدا بهترشدم اول فکر کردم ضرر داره بعدفهمیدم عفونت وازبین میبره باعث بازشدن راه تنفسی میشه

تاتوانی رفع غم از چهره ی غمناک کن،درجهان گریاندن آسان است، اشکی پاک کن😍
عزیزم برای پدرت آرزوی سلامتی میکنم همسر من یکماه درگیر بود ولی اکسیژن بستگی به آسیبی داره که ریه دید ...

ای بابا پس این همه قرص و دوا داره میخوره این همه تقویتی میخوره نباید یه چیزی دیده بشه که بفهمیم داره خوب میشه

خداروشکر 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توی شیشه ی قلیون عرق نعنا فلفلی بریز با اب گرم 

ذغال و تباکو و دود به هیچ وجه نباشه ها

بعد همینو بکش هم ریرو پاکسازی میکنه همه تنگی تنفست بهتر میشه

رو من ک جواب داده حالا شمارو نمیدونم

من نه منم نه من منم
ای بابا پس این همه قرص و دوا داره میخوره این همه تقویتی میخوره نباید یه چیزی دیده بشه که بفهمیم داره ...

امیدوارم خیلی زود بیای همینجا بگی پدرت خوب خوب شده❤

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
والا هر کی ریش درگیر میشه دکتر میگه بخور جوش شیرین با اکالیپتوس...برا عفونتم ک عالیه 

من الان فقط بویایی ندارم..

نمیدونم درسته بخور بدم یا نه

خیلی زجر کشیدم.. انرژی بفرستید برام🥺🌹
چجوری کندر بخورم؟؟؟ دم بشه مثل دمنوش؟

فک کنم باید بریزی تو لیوان آب جوش بریزی روش بذاری بمونه یکم بعد بخوری

حالا مطمئن نیستم 

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی  
من الان فقط بویایی ندارم.. نمیدونم درسته بخور بدم یا نه

من ک بخور میدادم و واسه بویاییم همش بویاییمو تحریک میکردم ...چیزای طبیعی مثل پرتقال و عود با عطر گل محمدی خلاصه چیزایی ک بوی تند دارن باهاشون بویاییمو تحریک کردمو قطره بینی مخصوص استفاده کردم خدا رو هزار مرتبه شکر بویاییم برگشت ولی باز بینیم ی جوریه ک نمیتونم توصیف کنم

خدایا پناهم باش ک بهترین پناهی😍💚💙💜💛🧡❤
من ک بخور میدادم و واسه بویاییم همش بویاییمو تحریک میکردم ...چیزای طبیعی مثل پرتقال و عود با عطر گل ...

قطره بینی چی استفاده کردی؟ میگی منم استفاده کنم؟

خیلی زجر کشیدم.. انرژی بفرستید برام🥺🌹
قطره بینی چی استفاده کردی؟  استفاده کنم؟

مومتومکس...mometomexنیم درصد هس ولی بالاشو دیدی بگیر قویتر باشه بلکه زود اثر کنه...گلم سیتریزین هم بگیر...این قطره از این پاف هاس مثل اسپری هس هر ۱۲ساعت هر سوراخ بینیت دو پاف بزن...سیتریزین هم هر ۶ساعت یا ۸ساعت ..من آزیترومایسین ۵۰۰ هم روزی یدونه میخورم

خدایا پناهم باش ک بهترین پناهی😍💚💙💜💛🧡❤