2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 50 پست
خیلی میترسم چون بهتر شده بودم ولی الان علائما دوباره شروع شدن 

کرونا همینه دیگه یه روز خوبی فرداش از تخت نمیتونی بیای پایین برای من ۳ هفته طول کشید

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه کرونا دارو داره؟!

آرههههههه اگه گرفتید برید دکتررررررر معلومه دارو داره براز ریه برای عفونت و تقویت 

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
کرونا همینه دیگه یه روز خوبی فرداش از تخت نمیتونی بیای پایین برای من ۳ هفته طول کشید

من الان میخام بگید من چی بخورم چه داروهایی

دکتر بهم داکسی سلیلین و ناپروکسن و برم هگزین  و فاموندین داده 12 روزه میخورم

شما چیکار کردی واسه ریه

من خیلی زود فهمیدم و دکتر یه دارو داد کا گلا ریه رو تمیز میکرد تا آخرش ریه درگیر نشد و به هیچ عنوان ادویه و چیزهای ترش و شیرین نخورید آبجوش هر ۱۰  دقیقه یه قلپ

من الان میخام بگید من چی بخورم چه داروهایی دکتر بهم داکسی سلیلین و ناپروکسن و برم هگزین  و فام ...

ویتامین سی و کلسیوم هم بخور اگه ریه درگیره ادویه و ترش و شیرین نخور غذارو آبپز یا بخارپز بخور سوپ حال منو خیلی خوب میکرد ولی باید بدون لیمو بخوری هیچی ترش نخور و لبنیات هم نباید بخوری میوه هوبچ و سیب فقط میتونی بخوری

برای من ۳ هفته طول کشید دکتر میگه وقتی کامل علایم نداشتی بدو تست بده

من بابام درگیره فقط میخام بدونم چند روز باید تحمل کنه تا خوب بشه تا دیگه نیاز به اکسیژن و کپسول نداشته باشه 

خداروشکر 
چیه؟

بدون دارو و دکتر ۳ هفته تحمل کردی دختر؟

من بابام درگیره فقط میخام بدونم چند روز باید تحمل کنه تا خوب بشه تا دیگه نیاز به اکسیژن و کپسول نداش ...

عزیزم برای پدرت آرزوی سلامتی میکنم همسر من یکماه درگیر بود ولی اکسیژن بستگی به آسیبی داره که ریه دیده ممکنه زودتر خوب شه ممکنه بعد کرونا هم احتیاج داشته باشه