دوستان منوالان 12 روز کرونا گرفتم ریه هم درگیر شده الان میخام نفس بکشم دوسه تا سرفه میکنم ویکم احساس تنگی نفس دارم یه راحل واسه اینکه ریه من خوب بشه کسی نداره
من خیلی زود فهمیدم و دکتر یه دارو داد کا گلا ریه رو تمیز میکرد تا آخرش ریه درگیر نشد و به هیچ عنوان ادویه و چیزهای ترش و شیرین نخورید آبجوش هر ۱۰ دقیقه یه قلپ
من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
من الان میخام بگید من چی بخورم چه داروهایی دکتر بهم داکسی سلیلین و ناپروکسن و برم هگزین و فام ...
ویتامین سی و کلسیوم هم بخور اگه ریه درگیره ادویه و ترش و شیرین نخور غذارو آبپز یا بخارپز بخور سوپ حال منو خیلی خوب میکرد ولی باید بدون لیمو بخوری هیچی ترش نخور و لبنیات هم نباید بخوری میوه هوبچ و سیب فقط میتونی بخوری
من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
من بابام درگیره فقط میخام بدونم چند روز باید تحمل کنه تا خوب بشه تا دیگه نیاز به اکسیژن و کپسول نداش ...
عزیزم برای پدرت آرزوی سلامتی میکنم همسر من یکماه درگیر بود ولی اکسیژن بستگی به آسیبی داره که ریه دیده ممکنه زودتر خوب شه ممکنه بعد کرونا هم احتیاج داشته باشه