2777
2789
عنوان

☺ تولد

56 بازدید | 13 پست

یهو دلم گرفت مامانم تولد منو حتی یادش نبود نصفه شب ساعت دو اوند گفت عه تولدت بود  یادم نبود تبریکم نگفت رفت بابام که کلا همونم نگفت بعد الان تولد خواهرم نزدیکه میگم یه کیک بخرم بپزم براش میگه نه ناراحت میشه میخام کیف و کفش بخرم کیکشم گفته نارنجی دوس داره   بعد برگشته میگ ب نظرت کیف و کفش کن نیس؟ بچم ناراحت نمیشه؟ گفتم چرا کمه :)  من ب خواهرم حسودیم نمیشه اگر حسودی میکردم نمیخاستم خودم براش کیک بپزم من حتی توقع کادوم نداشتم  فقط یه تبریک   وضعمونم در حدی بد نیس ک نشه ی کادو خرید   

تنها جایی بود ک میتونستم حرفمو بزنم  :)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی بمیرم برات درک میکنم گاهی برامنم از اینا پیش میاد.فقط بگو اینم میگزره. وقتی میدونی ممکنه فراموش کنن خودت جلوتر هی بگو .یا بگو یعنی چی میخواین بخرین برام ک سوپرایز شم یا اینکه اوووف دیگه فردا تبریک‌بارون میشم🙃اینجوری دیگه...زیاد فکر نکن عزیزم 

عزیزم مال منم همینه با این تفاوت که فقط من یکی رو دارن. هیچ کاری نمی کنم بعدش دختر خالم و دختر پایین تولدشون میشه کل دایی ها خاله ها از جمله مادر خودم برای بچه کلاس پنجمی کلاس هشتمی دیجی بیار کیک بگیر کادو اونایی به من میرسه هیچ جالبیش اینه تو بگویم برام همچین کارایی نکردن انگار اضافیم🙃

الهی بمیرم برات درک میکنم گاهی برامنم از اینا پیش میاد.فقط بگو اینم میگزره. وقتی میدونی ممکنه فراموش ...

من اونطوری نمیتونم بگم  حس میکنم دارم محبت گدایی میکنم  اگه مهم بود یادشون بود دیگه 

الهی بگردم عزیزم

اون بچه اس دیگه باور کن اگه بچه نبود محال بود مامانت همچین کاری کنه براش

تولدتم مباررررررررررک گلییییی 😍😍😍😍😍😍😍

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

ولی من برا گدایی محبت اینکارو نمیکنم از بس ذوق تولد دارم اینکارومیکنم از ۴ماه قبل همرو می نمودم🤣🤣🤣که ایهاالناس من تولدمههههههههه 🤣🤣با شوخی و خنده عمرا کسی یادش بره. عشق اینجور کارام

الهی بگردم عزیزم اون بچه اس دیگه باور کن اگه بچه نبود محال بود مامانت همچین کاری کنه براش تولدتم م ...

اخه خب منم بچم 😂 هنو ۱۸ سالم نشده کامل 

مشکلی ندارم فقط کاش هی تو سرم نزنه من شمادوتارو اندازه هم میدونم و دوس دارم 

اخه خب منم بچم 😂 هنو ۱۸ سالم نشده کامل   مشکلی ندارم فقط کاش هی تو سرم نزنه من شمادوتارو ...

ببین دختردایی ی منم همینه.همسن توهس یه داداش ۶ ساله داره..بعد مامانش خیلییی دوستشون داره ها.ولی همیشه بادخترداییم بداخلاقه.پسرداییم گریه میکنه میندازه تقصیر اون بدبخت😐فقط هم واسه پسرداییم تولد میگیره میگه بچه اس دلش میخواد.

ولی دخترداییم خودش با رفیقاش میره بیرون  تولد میگیره ب هیچ جاشم نیس😂😂😂

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
ببین دختردایی ی منم همینه.همسن توهس یه داداش ۶ ساله داره..بعد مامانش خیلییی دوستشون داره ها.ولی همیش ...

خب شاید تو فکر میکنی ب هیجاش نیس منم ادم بیخیالی ب نظر میرسم ولی از درون برام مهمه همشون