2777
2789

من امروز زعفرون خوردم خداکنه سقط بشه اگه راه ها دیگه ام دارین تورو خدا بگین فقط نگین گناه این حرفا خودم میدونم همیشه هم از خدا خواستم بده ب کسای ک. ندارن 

میگذره از گناهامون،اون ک از ارزوهامون گذشت🙃🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سقط بدترین کاره واقعا انقدر گناه داره

واقعا مثل آدم  کشتنه چون حق زندگی داره و اونم یا آدمه...

یه کلیپ دیدم جنین به دیواره رحم مادر چسبیده بود و دستو پا میزد ک نکشنش بیرون تازه فقط دوماهش بود خیلی بده خیلی بد

عشقای میشه  برای من و تو دلیم یه صلوات بفرستین  ❤
من امروز زعفرون خوردم خداکنه سقط بشه اگه راه ها دیگه ام دارین تورو خدا بگین فقط نگین گناه این حرفا خ ...

دقیقا منم همینطور😭😭😭

کی فهمیدی بارداری

من شنیدم یه قرصه میخوری سقط میشه 

ولی میمیری و زنده میشی😭

من طاقت شو ندارم

دقیقا منم همینطور😭😭😭 کی فهمیدی بارداری من شنیدم یه قرصه میخوری سقط میشه  ولی میمیری و زند ...

یک ماه عقب انداختم مطمنم باردارم اون قرص ک میگی زیاد درد داره ولی زیاد ن قابل تحمله

میگذره از گناهامون،اون ک از ارزوهامون گذشت🙃🙃

من...ساکشن کردم تو ۸ هفته و سه روز

خدایا شکرت واسه امیرعلیم که بعد از کلی انتظار بهمون دادی.امیر علیم منو بابایی عاشقتیماا مامانی....دوس جونیااا واسه اینکه پسرم همیشه سالم باشه یه صلوات میفرستین واسش؟مرسی مهربوناااا💚💙💚

برای منم دعا کنید توروخدااا....

خدایا شکرت واسه امیرعلیم که بعد از کلی انتظار بهمون دادی.امیر علیم منو بابایی عاشقتیماا مامانی....دوس جونیااا واسه اینکه پسرم همیشه سالم باشه یه صلوات میفرستین واسش؟مرسی مهربوناااا💚💙💚