2777
2789
عنوان

کیا منصرف شدن؟

222 بازدید | 24 پست

من میخوام طلاق بگیرم ولی یه احساس وابستگی باعث شده که سه روز نرم شکایت کنم و داد خواست طلاق بدم و خب یه جوری حس میکنم که فقط اونه که میتونه به این اندازه دوستم داشته باشه 

کیا توی طلاق منصرف شدن؟ 

اگه چیزی نمیدونین برید تایپیک های قبلم رو ببینید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینکه من اصلاً عاشقش نبودم و خب به زور پدرم با پسر خالم ازدواج کردم 

مطمعن باش شوهرت بی نهایت دوستتتت داره و هر کاری میکنه که تو خوشحال باشی مطمعن باش جدا بشی پشیمون میشی 

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
اینکه من اصلاً عاشقش نبودم و خب به زور پدرم با پسر خالم ازدواج کردم 

خوب به زور یا هرچی بلاخره ازدواج کردی .الان تو زندگی باهاش مشکلی داری؟؟حالا بر فرض طلاق گرفتی بعد میخوای با کسی که واقعا دوسش داری ازدواج کنی اگه موردش پیش نیومد چی

مطمعن باش شوهرت بی نهایت دوستتتت داره و هر کاری میکنه که تو خوشحال باشی مطمعن باش جدا بشی پشیمون میش ...

رفته با دوس پسر قبلیش تو ازدواجش چت کرده اونم چندین روز . شوهره میفهمه میزنتش😐

رفته با دوس پسر قبلیش تو ازدواجش چت کرده اونم چندین روز . شوهره میفهمه میزنتش😐

وای شوخی میکنی

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
خوب به زور یا هرچی بلاخره ازدواج کردی .الان تو زندگی باهاش مشکلی داری؟؟حالا بر فرض طلاق گرفتی بعد می ...

خب همین دیگه کسی که دوستش داشتم هم دیگه نیست.... خودمم به امید یه روزی همیشه زود تر از شوهرم میخوابم که با هم رابطه نداشته باشیم 

من خدایی نکرده همچین کنم شوهرم عاشقمه اما این اشتباه بخشش نداره خط قرمزشه میدونم میکشم یا ناقصم میکن ...

چرا تایپیک رو نمیخونی؟ اگه دقت کرده باشی چتام با دوست پسر سابقم توی مجردیم بود 

چرا تایپیک رو نمیخونی؟ اگه دقت کرده باشی چتام با دوست پسر سابقم توی مجردیم بود 

آها آجی بالا تر گفتن شوهرت زدت ب خاطر این من که نرفتم بخونم اما شوهرت دوستتتت داره