2777
2789
عنوان

جاریه احمق

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 46 پست

حتی اگر ناقل هم بوده باشه تا سه روز امکان نداره بروز پیدا کنه مگر اینکه قبلا از شخص دیگه ای گرفته باشی ، خودتون و همسرتونم نباید میبوسیدینش تو این کرونا.... بهتره زودتر به شوهرت بگی که بیشتر رعایت کنه از بیرون بیماری رو نیاره خونه اگه بدونه بارداری خیلی بیشتر حساس میشه رو کارهاش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم تاپیکو بخون گفتم ب خانواده شوهرم نگفتیم خانواده خودم از اول میدونن .خانواده شوهرم و همسرم اجاز ...

تو بایدشوهرتو راهنمایی کنی گل 

بهش بگی که نباید با این کار حساسیت ها رو بیشتر کرد 

باید روابط دوستانه ای ایجاد کرد 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
حتی اگر ناقل هم بوده باشه تا سه روز امکان نداره بروز پیدا کنه مگر اینکه قبلا از شخص دیگه ای گرفته با ...

همسرم از اول در جریانه ...اطرافیانش آدمای نفهم زیادن

خدایا شُکرت❤🧿
هه عزیزم مگه حسادت ب بچه فقط میتونه باشه؟شما متاهلی جاری ام داری؟

من متاهلم و تک عروس

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
عزیزم تاپیکو بخون گفتم ب خانواده شوهرم نگفتیم خانواده خودم از اول میدونن .خانواده شوهرم و همسرم اجاز ...

گلم میگی طرف شوهرم 

قشنگ بگو خانواده شوهرم

منم از اول مث بقیه همین فکر که منظورت خودشوهرت هس رو فکر کردم

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
آره واقعا

اثلا من چیزایی دیدم ازش ک اوایل شاخ درمیاوردم حتی از لباس منزلی من تقلید میکرد رنگ مو ..تاجایی ک شوهرش اجازه میده پیش میرع ...رفته یخچال فیریزر گرفته مدله من رنگ من😳چی بگم واقعا حالام بچهشو فرستاده ک سرما بخورم توو این حال ک نیششو بزنه بعدم با کمال پررویی اس میده میشه بچه رو بفرستی عزیزم خونه مرسی گلم😳😳🤔

خدایا شُکرت❤🧿
اثلا من چیزایی دیدم ازش ک اوایل شاخ درمیاوردم حتی از لباس منزلی من تقلید میکرد رنگ مو ..تاجایی ک شوه ...

وای واقعا این هم حسوده هم بیشعور تو اصلا بهش فکر نکن به زندگی خودت ادامه بده

آره عزیزم سعی میکنم ولی چون تویه یه آپارتمانیم همش باید قیافشو ببینم اما تا اونجایی ک بتونم نمیبینمشون .هوفف

خدایا شُکرت❤🧿

دیروز تا امروز کلی آبو آب میوه و میوه و....خوردم که رفع بشه واسه سردردم مجبور شدم با اجازه پزشکم استامینوفن ساده یکی بخورم خدا کنه خوب بشم

خدایا شُکرت❤🧿