2777
2789
عنوان

جاریه احمق

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 46 پست
شما که بارداری نباید با کسی رفت و آمد کنی این همه دارن میگن رفت و آمد نکنید بازم بچه رو راه دادی خو ...

رفت و آمد😳؟کدوم رفت؟!!!اون بچشو فرستاد خونمون برادرزاده شوهرم ...شوهرم خونه بود درو باز کرد

خدایا شُکرت❤🧿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رفت و آمد😳؟کدوم رفت؟!!!اون بچشو فرستاد خونمون برادرزاده شوهرم ...شوهرم خونه بود درو باز کرد

از اول کرونا تا الان 9 ماه گذشته، چرا هنوز نمیدونن نباید بیان؟ چون راه دادی این چند ماه!!

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
نمیدونم چرا حسادت تو این چیزا تو مغزم نمیگنجه اخه تو ک خودت بچه داری دیگه حسادتش چیه

هه عزیزم مگه حسادت ب بچه فقط میتونه باشه؟شما متاهلی جاری ام داری؟

خدایا شُکرت❤🧿
بارداریتو مگه نگفتی نمی‌خوام تا سه ماهگی بگم همچین آدمی آخرش می‌ره میگه خودت بگی قشنگ تره

عزیزم گفتم ب طرفه شوهرم ۳ماهگی میگم ..همسرم که از همون اول گفتم 

خدایا شُکرت❤🧿

تو دنیا میلیون ها نفر هرروز باردار میشن و عادی ترین و ساده ترین کار دنیاست 

چه چیز شگفت انگیزی داره که نمیگین بارداری 😶

حالا آدم های فضول هم به کنار 

به خواهر خودت هم نمیگی ؟

خب شوهرت هم شاید بخواد به داداشش بگه 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
اگه نمیبوسیدمم بچه اینجا تخم گذاشته بود نمیرفت

چقد بده همه جا اسپند دود کن اب نمک قرقرع کن چه تنفهمه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
تو دنیا میلیون ها نفر هرروز باردار میشن و عادی ترین و ساده ترین کار دنیاست  چه چیز شگفت انگیزی ...

عزیزم تاپیکو بخون گفتم ب خانواده شوهرم نگفتیم خانواده خودم از اول میدونن .خانواده شوهرم و همسرم اجازه نمیده بگم حتما ذاتشونو میشناسه ..منم گفتم هروقت دوس داری بگو

خدایا شُکرت❤🧿