2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا ده دوازده کیلو که نه  ولی بعد بارداریم خب اضافه وزن داشتم خیلی با اینکه توی دوران شیر دهی بودم همه میگفتن نمیتونی رژیم بگیری باید به فکر بچت باشید ولی خب افسردگی گرفته بودم خودم اینقدر هیکلم بد شده بود رفتم یه دکتر  تغذیه بهم رژیم داد حدد 7و 8 کیلو کم کردم بدون اینکه به شیردهی بچم آسیب برسه کارش خوب بود واقعا منکه راضی بودم ترش دستت درد نکنه اسم دکترش  صمدپور بود کوروش صمدپور الان برات ادرس اینستا و سایتم میزارم عزیزم 

بیا عزیزم اینم ادرس سایت و اینستاش ایشالا که بتونه کمکت کنه اطلاعاتم برای منکه جواب داد ببین البته بگم هیچ دکتری نمیتونه ظرف یکی دوماه طرفو دوازده کیلیو لاغر کنه اصلا اون رژیم غذایی درست نیست ادم خیلی ضعیف میشه بعد یه مدت طرف یا باید پول داشته باشه بره عمل کنه یا باید کم کم رژیم بگیره اونم پیش دکتر خوب نه این دکترای که الکی تو باشگاه میان یه رژیم میدن و چه میدونم کارشناسی تغذین اینا به درد نمیخورن که این دکتر صمدپور متخصص تغذیس یه سر بزن پیشش مطمنا جواب میگیری

سایت:متخصص تغذیه | رژیم درمانی | متخصص تغذیه غرب تهران | دکتر صمدپور (drsamadpour.ir)

اینستا: دکتر کورش صمدپور متخصص تغذیه (@drsamadpour) • Instagram photos and videos