مامان،،پارسا مدیر استارتر عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 11359 عنوان آزمایشCA125 157 بازدید | 4 پست سلام دوستانخیلی نگرانم ممنون میشم راهنماییم کنینآزمایشCA125 دادم عددش۳۹ بود عصر قراره برم دکتر ولی استرس دارمالبته کیست۴۹ میلی توی تخمدان چپ داشتم واسه اون دکتر این از رو نوشته همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر. 1399/09/03 | 09:50 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
النازیان عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 2230 من دوهفته پیش سقط داشتم دیروز رفتم سنوگرافی بهم گفت یه کیست ۲۶*۱۷ میل دارم رفتم دکتر بهم قرص ال دی داد ،آزمایش ننوشت این آزمایش برای چیه؟
مامان،،پارسا مدیر استارتر عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 11359 من دوهفته پیش سقط داشتم دیروز رفتم سنوگرافی بهم گفت یه کیست ۲۶*۱۷ میل دارم رفتم دکتر بهم قرص ... من چون کیستم دیواره ضخیم داره دکتر گفت بنویسم خوش خیمه یانهخودمم سردر نیاوروم گیج شدماین ازمایش هم برا کیست شکلاتی هست هم غربالگری سرطان تخمدان همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
ماهورافسونی عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 457 من چون کیستم دیواره ضخیم داره دکتر گفت بنویسم خوش خیمه یانه خودمم سردر نیاوروم گیج شدم این ازمایش ... مامان پارسا کیستتون چیبود ؟ درمان شد ؟ تو روخدا جواب بدین
مامان،،پارسا مدیر استارتر عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 11359 مامان پارسا کیستتون چیبود ؟ درمان شد ؟ تو روخدا جواب بدین سلام اندومتریوز بودیه ماه قرص ضدبارداری داد ببینیم کوچیک میشه یا نهاگه بشه ادامه میدم بزرگ بشه میرم لاپاروسکوپی همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.