2777
2789
عنوان

خال بالای لب🫠

448 بازدید | 50 پست

دوستان من بالای لبم نزدیک به گوشه لب بالا یه خال تقریبا مشکی رنگ دارم الان تصمیم گرفتم برشدارم بعضیا میگن زشته بعضیا ام میگن قشنگه برندار الان نمیدونم چی کار کنم دو دل شدم لطفا راهنمایی میکنید؟🫠🥲❤️

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب به بعضیا میاد به بعضیا نمیاد .

فقط مکان و رنگ و سایز خال مهم نیست که اینکه ترکیبش با بقیه اجزای صورت چطور میشه مهمه .

در نهایت احساس خودت به خودت از همچی مهم تره ببین چطوری حالت بهتره چطور اعتماپ بنفست بیشتره و بیشتر خودتو دوس داری

نظر خودت چیه

من بی حسم نسبت بهش بعضی وقتا ام بدم میاد

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

خودت چه طور دوست داری ، اگه دوسش داری برندار

حسی ندارم بهش بعضی وقتا ام بدم میاد

معمولا نشونه زیباییه

مرسی لطف داری🫠❤️

وایی من و تو خال لبات 🤭🤭هرچی دلت میگه عزیزم همون کارو بکن

حسی ندارم بهش آخه دو دلم