2789
عنوان

سقط جنین

280 بازدید | 38 پست

سلام من الان دوماهه باردارم ولی شرایط بچه و روندارم تازه چند ماهه ازدواج کردیم حالا میخوام سقطش کنم ولی میگن خیلی گناه داره؟؟ کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم من یکسال و نیم منتظر بارداری ام واحتمالا باید ivf کنم.همیشه برعکس میشه. ولی اگر واقعا شرایط روحی و مالی مناسب الان برای بچه دار شدن نداری بدنیا نیارش. چون تو اوضاع الان واقعا هم خودتون هم اون بچه آسیب میبینه. بهترین تصمیم رو امیدوارم بگیری❤️

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀

تنها کمکی که میتونم بهت بکنم اینه ک باهرسختی هست نگهش دار و از داشتنش خوشحال باش خیلیا چندین ساله بچه میخان و ارزوشونه جای تو باشن 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
اسی مشکل منم هست

و من

🚫کاربری دوم🚫تا عید امسال ان شاالله کرونا تموم شده هممون ب زندگی عادی قبلمون برمیگردیم♡اونموقع شیرین ترین تایپک تکراری هممون میشه☆♡ کرونا تموم شد♡☆ب امید روزایی ک با توکل به خدا دور نیست و امتحانمونو پس دادیم بگین آمین ●○زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوایم با بحث کردن دل بشکنیم و کسیو برای ی لحظه ام که شده برنجونیم🥰🙏تیکر رسیدن ب دوتا هدف مهم و اصولی در زندگیم💙😊 میشه واسم ی صلوات بفرستین آرامش ندارم ممنونتون میشم مهربونا
عزیزم من یکسال و نیم منتظر بارداری ام واحتمالا باید ivf کنم.همیشه برعکس میشه. ولی اگر واقعا شرایط رو ...

من شرایط بدنیشو ندارم این توجیح میکنه کارمو بخاطر وزنم بحوام سقط کنم

🚫کاربری دوم🚫تا عید امسال ان شاالله کرونا تموم شده هممون ب زندگی عادی قبلمون برمیگردیم♡اونموقع شیرین ترین تایپک تکراری هممون میشه☆♡ کرونا تموم شد♡☆ب امید روزایی ک با توکل به خدا دور نیست و امتحانمونو پس دادیم بگین آمین ●○زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوایم با بحث کردن دل بشکنیم و کسیو برای ی لحظه ام که شده برنجونیم🥰🙏تیکر رسیدن ب دوتا هدف مهم و اصولی در زندگیم💙😊 میشه واسم ی صلوات بفرستین آرامش ندارم ممنونتون میشم مهربونا
شمام ناخاسته

اره من الان ۹ روزه عقب انداختم امروز میخوام برم دکتر خودم میدونم باردارم ولی نمیخوام

اره من الان ۹ روزه عقب انداختم امروز میخوام برم دکتر خودم میدونم باردارم ولی نمیخوام

من امروزمیخام ازمایش بدم دیروزتست مثبت شدکاش منفی باشه ازدیشب خواب به چشمم نیمده فقط گریه 

عزیزم نکن

حتما قسمت این بوده

منم الان با آی یو دی مشکوک به بارداری هستم

ولی باشه هم خداروشکر میکنم

با وجود اینکه خیلی شرایط سختی دارم

ولی اصلا به سقط فکر هم نمیکنم

توکل به خدا نگهش دار

انشاءالله برات خوش و قدم و خوش روزی باشه و سالم و صالح

و باعث سربلندیتون بشه

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات