2777
2789
عنوان

چیکار کنم

154 بازدید | 16 پست

منو نامزدم تازگیا خیلی باهم بحثمون میشه...منم که اشکم دم مشکمه زود گریه میکنم اونم از اینکه باهم بحث کرده و گریه کردم خود خوری میکنه.میگه گریه نیکنی دیوونه میشم تحملسو ندارم.دعواها مون بیشتر روی برداشتای اشتباهمون از همه.همشم وقتی چت میکنیما.شده حضکریم بحثمون شه ولی با یه بعل و اینا رو در رو حرف زدیم حل شده حالا یه بار تقصیره اون باشه یا من عذر خواهی کردیم ولی هر شب چتا از توش یه بلبشوری در میاد😐

اولشه و هنوز اخلاق و قلق هم دستتون نیومده و طبیعیه.

ولی زیاد گریه نکن چون بعد دیگه عادی میشه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اخه زیادم اولش نیست  

اینطور که تو میگی انگار هنوز درست همونشناختیداخه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

امشب باز زدیم به تیپو تاپ هم.دوباره به غلط کردم اوفنادیم اخه میمیریم واسه هم.اون بیچاره هم هی میگه ه ...

خو چه کاریه چت نکنید 

زنگ بزنید بهم فقط یا خواستید چت کنید ویس بدید که داستان نشه

اسمم مهتابه دوستام مهی صدام میکنن 🧚

اینطور که تو میگی انگار هنوز درست همونشناختیداخه

میدونی تازگیا خیلی رومون فشاره...بعد حس میکنم خسته میشه و میاد با تیکه حرف میزنه و فلان در حالیکه اون میگه منظوری نداشتم تو بد فهمیدی.من زودرنجم و اون رک

میدونی تازگیا خیلی رومون فشاره...بعد حس میکنم خسته میشه و میاد با تیکه حرف میزنه و فلان در حالیکه او ...

میفهمم فشار الهن رو همه هست و زیاد.

مثل منی منم زود رنجم..سعی کن حرفاشو ندید بگیری تو چت بهد وقتی پیش همدیگه اید بگو مثلا از فلان حرفت ناراحت شدم

میخوام بدونم مشکل از ما هستش یا چت یا عصاب خوردیامون یا همه اینجورین

همه همینن عزیزم خیالت راحت 

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️