منو نامزدم تازگیا خیلی باهم بحثمون میشه...منم که اشکم دم مشکمه زود گریه میکنم اونم از اینکه باهم بحث کرده و گریه کردم خود خوری میکنه.میگه گریه نیکنی دیوونه میشم تحملسو ندارم.دعواها مون بیشتر روی برداشتای اشتباهمون از همه.همشم وقتی چت میکنیما.شده حضکریم بحثمون شه ولی با یه بعل و اینا رو در رو حرف زدیم حل شده حالا یه بار تقصیره اون باشه یا من عذر خواهی کردیم ولی هر شب چتا از توش یه بلبشوری در میاد😐
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
میدونی تازگیا خیلی رومون فشاره...بعد حس میکنم خسته میشه و میاد با تیکه حرف میزنه و فلان در حالیکه اون میگه منظوری نداشتم تو بد فهمیدی.من زودرنجم و اون رک