2777
2789
عنوان

چیکار کنم

154 بازدید | 16 پست

منو نامزدم تازگیا خیلی باهم بحثمون میشه...منم که اشکم دم مشکمه زود گریه میکنم اونم از اینکه باهم بحث کرده و گریه کردم خود خوری میکنه.میگه گریه نیکنی دیوونه میشم تحملسو ندارم.دعواها مون بیشتر روی برداشتای اشتباهمون از همه.همشم وقتی چت میکنیما.شده حضکریم بحثمون شه ولی با یه بعل و اینا رو در رو حرف زدیم حل شده حالا یه بار تقصیره اون باشه یا من عذر خواهی کردیم ولی هر شب چتا از توش یه بلبشوری در میاد😐

اولشه و هنوز اخلاق و قلق هم دستتون نیومده و طبیعیه.

ولی زیاد گریه نکن چون بعد دیگه عادی میشه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اخه زیادم اولش نیست  

اینطور که تو میگی انگار هنوز درست همونشناختیداخه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

امشب باز زدیم به تیپو تاپ هم.دوباره به غلط کردم اوفنادیم اخه میمیریم واسه هم.اون بیچاره هم هی میگه ه ...

خو چه کاریه چت نکنید 

زنگ بزنید بهم فقط یا خواستید چت کنید ویس بدید که داستان نشه

اسمم مهتابه دوستام مهی صدام میکنن 🧚

اینطور که تو میگی انگار هنوز درست همونشناختیداخه

میدونی تازگیا خیلی رومون فشاره...بعد حس میکنم خسته میشه و میاد با تیکه حرف میزنه و فلان در حالیکه اون میگه منظوری نداشتم تو بد فهمیدی.من زودرنجم و اون رک

میدونی تازگیا خیلی رومون فشاره...بعد حس میکنم خسته میشه و میاد با تیکه حرف میزنه و فلان در حالیکه او ...

میفهمم فشار الهن رو همه هست و زیاد.

مثل منی منم زود رنجم..سعی کن حرفاشو ندید بگیری تو چت بهد وقتی پیش همدیگه اید بگو مثلا از فلان حرفت ناراحت شدم

میخوام بدونم مشکل از ما هستش یا چت یا عصاب خوردیامون یا همه اینجورین

همه همینن عزیزم خیالت راحت 

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️ 
2790
2778
2791
2779
2792