2777
2789
عنوان

رابطمون به گند کشیده شده

350 بازدید | 15 پست

بچه ها حالم خیلی خرابه...... خییئییلی 

زندگیمان بالا پایین زیاد داره. نمی گم من بی نقص و کاملم  ولی اونقدر که من هوای شوهرم رو چه از لحاظ مالی چه از لحاظ خانه داری چه از لحاظ جن سی داشتم،  شوهرم هوای منو نداره

بخدا جوری شده از هم دور شدیم حرف میزنه میخوام بالا بیارم. حرف میزنم انگار دشمنشم 

بچه ها هر بار سعی میکنم رابطمون درست بشه  محبت میکنم. و توقع دارم اونم درک کنه من دنبال اصلاح روابط هستم و یکم همکاری کنه، گند میخوره توش

الان به جایی رسیدم فقط میگم بیخیالش بشم. زندگی بدون عشق. رابطه مسالمت آمیز

چه خاکی به سرم کنم. خیلی رابطمون خراب شده. از نماز هم کلا دور افتاده. خیلی راحت به من و خانواده بی احترامی میکنه.

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه قبلا مشکل اینچنینی نداشتین و الان پیدا شده وفاصله گرفتین ازهم ممکنه چشم ونظر خورده باشین یا دعا واستون گرفته کسی. میدونم یه عده میان میگن خرافاته اما بخدامنم اعتقادنداشتم که هیچ مسخره هم میکردم اماوقتی سرزندگی خودم اومد باورم شد منم دقیقا مثل شما زده شدم ازشوهرم همش بدیاشو میبینم همش به جدایی فک میکنم روابط زناشوییمون کم شده فاصله گرفتیم ازهم. واسه من دعاگرفتن توو اتاق خوابم پیدا کردم. عزیرم پیگیر این قضایا شو شاید که باشه. البته اگه یدفعه اینجوری شدین. ممکنه دلیلش همینا باشه یه روزی بخودت بیای ببینی خدانکرده زندگیتو ازدست دادی. شوخی نگیر

عزیزم اگه قبلا مشکل اینچنینی نداشتین و الان پیدا شده وفاصله گرفتین ازهم ممکنه چشم ونظر خورده باشین ی ...

چه خاکی به سرم کنم آخه؟!

خواهر شوهرم خونش تهران بود. با هزار نقشه شوهرش رو انداخت به جون برادراش که با هم شریک بودن و خلاصه از هم جداشدن و اومدن شهر ما.

از روزی که اومده زندگیمان زهر شده.

چند بار خودشو دعوت کرد خونمون و هر بار میاد و میره ما یه دعوای اساسی داریم در حد کتک کاری و فحش و ...

چه خاکی به سرم کنم آخه خیلی  بدبختم من

کجا رو بگردم. 

عزیزم اگه قبلا مشکل اینچنینی نداشتین و الان پیدا شده وفاصله گرفتین ازهم ممکنه چشم ونظر خورده باشین ی ...

راستی شما بعد از اینکه بهت دروغ گفته بود و رفتی خونه خواهرت چی شد؟ خودش اومد دنبالت؟ یا خودت برگشتی؟

چه خاکی به سرم کنم آخه؟! خواهر شوهرم خونش تهران بود. با هزار نقشه شوهرش رو انداخت به جون برادراش که ...

وااااای دقیقا مثل زندگی من. منم توو خونواده شوهرم یکی اینجوری دارم بخدا هربار میبینیمش دعوایی میکنیم که اون سرش ناپیدا.حتی شوهرم یبار گفت دقت کردی هربار اینو دیدیم دعوای خونینی کردیم. خواهرم پیگیرشو که زندگیت میپاشه اخه چون زندگی منم همینطوریه میفهمم مشکلت چیه. باورت میشه ماه پیش جدی پیشنهاد طلاق دادم در صورتیکه عاشق هم بودیم قبلا وهمش مریضیم افسرده کسل در حال گریه یاشوهرم همش یه جاییش درد میکنه مشکل کارشوهرم ومالی هم پیدا کردیم. این علائم و شما نداری؟

راستی شما بعد از اینکه بهت دروغ گفته بود و رفتی خونه خواهرت چی شد؟ خودش اومد دنبالت؟ یا خودت برگشتی؟

افرین چه یادته. مثلا همون دعوامون. همیشه قهرکه میکردم توو خونه البته جایی نمیرفتم همیشه شوهرم میومد اشتی میکرد وکلی عذرخواهی اما اونبار انگار نه انگار که من رفته بودم بس که سرد شدیم بهم اصلا ز نزد منم ترسیدم بیخ پیدا کنه کسی رو واسطه کردم که خودم خراب نشم اومدم خونه. بعدش شوهرم گفت نمیدونم چرااینجوری شدم.

عزیزم تورو خدا پیگیر این قضیه شو که بدتر میشه. اگه فال قهوه خوب میشناسی که چرت نگه برو توو فالت میفته دعا یا چشم زخم داشته باشی

وااااای دقیقا مثل زندگی من. منم توو خونواده شوهرم یکی اینجوری دارم بخدا هربار میبینیمش دعوایی میکنیم ...

دقیقا همینه

بخدا یه وقتا حوصله دخترم که برام از کل دنیا عزیزتر ندارم

بهش اخم میکنم. عصبی باهاش حرف میزنم. بعدش از خودم متنفر میشم.

شوهرم بهم دست میزنه چندشم میشه. رابطمون که بی نقص بود به گند کشیده شده

افرین چه یادته. مثلا همون دعوامون. همیشه قهرکه میکردم توو خونه البته جایی نمیرفتم همیشه شوهرم میومد ...

یه فامیلمان هست ولی متاسفانه نمیخوام تابلو بشم

شما کسی رو سراغ نداری؟

وااااای دقیقا مثل زندگی من. منم توو خونواده شوهرم یکی اینجوری دارم بخدا هربار میبینیمش دعوایی میکنیم ...

یه جاری دارم خیلی دوستش داشتم بهش احترام میذاشتم، دقیقا اواخر شهریور پارسال تو اوج عشق و شادی یهو شوهرم تو ی شب عوض شد، گفت ازت بدم میاد نمیخامت طلاقت میدم، اخه چرا نمیدونستم، خانواده شوهرم شاخ دراوردن چرا، شوهرم برام میمرد به یه شب عوض شد، خواهرای شوهرم هرپنج تاشون دنبالشو گرفتن فهمیدن جاریم شوهرمو جادو جنبل کرده، و جادو رو باطل کردن شوهرم سر یه هفته خوب شد زنگ زد انقدر عذرخواهی کرد میگفت غلط کردم گوه خوردم خرشدم ببخش منو، هنوز ک هنوزه باوررم نمیشه جاریم انقدر پست باشه. تا عمر دارم خواهرای شوهرمو دعا میکنم، با اینکه با کوچیکه مشکل دارم بازم ازش تشکر میکنم و احترام میذارم بهش چون اون ه بقیه گفت داداششون جنی شده

مامانِ لیانا
یه جاری دارم خیلی دوستش داشتم بهش احترام میذاشتم، دقیقا اواخر شهریور پارسال تو اوج عشق و شادی یهو شو ...

تو رو خدا بپرس بگو چجوری منم پیگیری کنم

تو رو خدا بپرس بگو چجوری منم پیگیری کنم

4 قل، وان یکاد، ایت الکرسی بخون به اب فوت کن، هم خودت هم شوهرت بخورید، یه مقدار هم 4 گوشه خونه بریز، فقط تو چاه نره، باطل السحر قوییه، غسل حضرت زهرا ب نیت عشق و علاقه بین خودتو شوهرت هربار میری حمام انجام بده عالیه معجزه میکنه

مامانِ لیانا
دقیقا همینه بخدا یه وقتا حوصله دخترم که برام از کل دنیا عزیزتر ندارم بهش اخم میکنم. عصبی باهاش حرف ...

عزیزم رابطه ی ج ن س ی تون در چه حاله. باورت میشه شوهر من مدتها ناتوانی ج ن س ی پیدا کرده بود اصلا نمیتونست کاری کنه. یکی ازعلائمش همینه. یا مریضی افسردگی گریه ی زیاد مشکل مالی ایناها رو داری یا نه. چون مشکلتو داشتم برات ناراحتم میخوام کمکت کنم چون خودم خیلی زجر کشیدم

عزیزم رابطه ی ج ن س ی تون در چه حاله. باورت میشه شوهر من مدتها ناتوانی ج ن س ی پیدا کرده بود اصلا نم ...

افتضاح😣

کسی بود که یک شب ازم نمی گذشت اما الان راحت میگیره میخوابه